Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peger, ma sain 83 =/

Kommentaar

Sain 94 punkti. Cartoon Network andis kunagi hea põhja
      20 LEGEND

Kommentaar

Ühiskonnaõpetus - 66p. Ei ole halb, aga hea ka mitte.

Kommentaar

Ühiskonnas samuti 74 punkti.
          Selleks aastaks tuli meile uus ajaloo ja ühiskonna õpetaja, mingi kibestunud vanamoor, kes polnud 5 aastat ühiskonda õpetanud ja ka ise tunnistas, et ei oska ühiskonda. Konsultatsioonis ma kordagi ei käinud ja ise ka midagi ei õppinud, seetõttu võib öelda, et päris hästi läks.

Kommentaar

eks see ühiskonna õpetus olegi, nii et kui käid lahtiste silmadega ringi ja loed ajalehti ja jälgid veidigi muud meediat, pole probleemi sellega.

Kommentaar

Põhikooli mata, ee mingi neli, ma loodan.
              slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
                Kaitsengi, aga selleni on aega
                Ahahaa... ¡Salud y hasta luego!
                "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

ARKi tsikli teooriaeksam tehtud :P

26. juuni sõidueksam...
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

V*tt, kolme sain.
                    slimm.ee

Kommentaar

Mata riigieksam? Anybody? Sessuhtes, et mina sain 51 masendavat punkti, aga ma teadsin juba siis, et see asi läks väga sitasti. Võrdleks hea meelega nüüd veidi teiste tulemustega, sest minu klassis läks kõigil kehvasti, aga nii madalal see keskmine skoor tänavu ju ometi olla ei saa?
                      20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                        Mata riigieksam? Anybody? Sessuhtes, et mina sain 51 masendavat punkti, aga ma teadsin juba siis, et see asi läks väga sitasti. Võrdleks hea meelega nüüd veidi teiste tulemustega, sest minu klassis läks kõigil kehvasti, aga nii madalal see keskmine skoor tänavu ju ometi olla ei saa?
                        kui kõik tulemused on selged, siis ekspress avaldab tavaliselt statistika. eks siis ole näha ...
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

ma sain mata 38
                          klassist madalamad skoorid 21 ja 23
                          kõrgemad 91 ja 95

Kommentaar

fakk, kool lõpetatud, selles suhtes, et matemaatika tulemus tuli täna ära ja see on mõni pügal üle kahekümne. Vaevalt, et kirjandi ja geograafia töö eest neljakümmend punkti kokku eii saa.

Aga senised tulemused siis:
                            Matemaatika: 37 / eksamil kollast paberit nähes tõmbas kõhuõõnes kergelt niiskeks & seedemahlad hakkasid koheselt kiiremini käima, eksam oli täielik sh*t, üleootuste raske jms. Poleks oodanud, et nii tehakse mulle. Aga lõpp hea kõik hea, punktid tulid ära.
                            Lennu kõrgemaid ei oska hetkel veel mainida, aga päris paljud jäid vahemikku 20-60. Ja alla kahekümne punktile sooritajaid oli samuti.

Bioloogia: 70 . Jään rahule, sai eksami valikul väike apsakas tehtud ja üks eksam rohkem sooritatud, seega oli bioloogia minu jaoks ülearu, vaja oli, vaid sooritada positiivsele saldole. Õppimisele rõhku ei pööranud, rohkem lõõgastumine & jms.

Ühiskond: 72 .
                            Kuidas kommenteerin? Eksamiks valmistumine oli ka äärmiselt puudulik ja auklik, polnud varem kokku puutunud sellise eksamiga jms, proovi oma polnud, seega ei osanudki millegile rõhku pöörata, rohkem toetusin kogemustele & laiale silmaringile. Eksam oli samas kuratlikult lihtne, seega oleks tahtnud ikka kaheksakümmend ära teha, aga mis seal ikka, oma tegemata töö. Ahja arutlusega panin ka puusse, kirjutasin liialt vabas vormis.

Jäänud siis veel kirjand ja geograafia. Ilmselt tulevad need järgmine nädal. Keemia juba eelmisest aastast sooritatud, geograafia tegin ka, kuid see aasta korduskatsele.

Cheers!

Kommentaar

Saaks homme elektrotehnikaga maha, siis võiks ehk sellisel kellaajal juhtuda öö maagia teemase.

Kommentaar

Noniii. Oli täna kunstiajaloo koolieksam ja sai sooritatud hindele 5. On põhjust rahul olla. Sai tuubitud ikka hullumoodi. 20 piletit, iga all 3 teemat ja üle 60a4 lehe. Kokku umbes 100 erinevat venda, veel rohkem aastaarve, lemmikvärve jne jne.

Pileti nr oli 9.
                                1. Rooma kunst (maalikunst, skulptuur, arhitektuur)
                                2. Fovism (Henri Matisse, Andre Derain, Raoul Dufy)
                                3. Välis-Eesti kunst (Enno Hallek, Kalev Mark Kostabi)

jee

Kommentaar

Working...
                                X