Minu tuttav just natuke aega tagasi mainis, et ta oli saanud matas 99 punkti
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eksamid
Collapse
X
-
oot, ballack, palju sa said?Algselt postitas -Ussu Vaata postitustMinu tuttav just natuke aega tagasi mainis, et ta oli saanud matas 99 punkti
Kommentaar
-
50 punkti on max.Algselt postitas -Ussu Vaata postitustMinu tuttav just natuke aega tagasi mainis, et ta oli saanud matas 99 punkti
Kommentaar
-
See Jose on lihtsalt.......ei ole sõnu. Ta tarkpea mõtles kindlasti põhikooli lõpueksamit, mis tal ka aastate pärast vaja ette võtta, eelduste kohaselt korduvalt. Minu jaoks on täiesti uskumatu selle venna teadmised ja nupukus, mis on selgesti väljendunud viimase kuu aja jooksul. Ega ma ise ka nüüd kõige asjalikum ja targem postitaja siin ei ole, aga seepärast olengi viimased aastad pigem lugenud veidi targemate inimeste juttu. Jose on üks selge näide sellistest tüüpidest, kes võiks ju sellest õppust võtta. Ma väga vabandan, et post nüüd siuke virisemine tuleb, õnneks on tegemist off topic teemaga. Aga kordamine on tarkuse ema. Kahjuks ei õnnestu seda postitust üles leida, aga kordan Epicu sõnu: "Palun mine ära". Loodan, et ka teiste korduval ütlemisel saab ehk kord ka teoks.
Kommentaar
-
fakk, kirjandi eest 73 punkti. Ise pole üldse rahul, lootsin ikka üle 80 ära saada nagu traditsioon oli.
Samas õpetaja oli rahul ja ütles, et tulemus väga viis, kõvasti üle eesti keskmise ( keskmine- 52).
Üleüldiselt oleks saanud juba nädal varem tulemuse teada, kui pööranuks matemaatika tulemuse pahupidi. Imelik oli see eksamiperiood- bioloogias 70, eksam ühiskonnas 72, geograafia 72, kirjand 73 ja matemaatika 37.
Aga võtkem asja positiivselt, kool vähemalt lõpetatud & läbi. Kuu tagasi, samal ajal poleks seda uskunud. Eks nüüd paista ole, mis edasi & kuhu. Edu kaasmaaslastele kõrghariduse omandamisel.
Jee jee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jee
Kommentaar
-
Tundub nii. Mul oli au õppida tänavu, 2008-2009 õppeaasta eesti keele & kirjanduse õpetaja käe all, kes kuulub ka riiklikku eksamitöödekomisjoni vms, ühesõnaga osaleb tööde parandamisel jne.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkas tõesti oli keskmine kirjandi tulemus 52?
pole küll kursis varasemate keskmistega, kuid kuidagi naljakalt madal on see number
Jutuks tuli, siis tõesti tõesti, ise ka üllatusin, aga nii see pidavat olema, seega lükake keegi mu väide ümber kui paika ei pea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar