Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eksamid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu tuttav just natuke aega tagasi mainis, et ta oli saanud matas 99 punkti

Kommentaar

Algselt postitas -Ussu Vaata postitust
      oot, ballack, palju sa said?
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas -Ussu Vaata postitust
        50 punkti on max.

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
          50 punkti on max.
          100 peaks olema maksimum ikka.

Kommentaar

See Jose on lihtsalt.......ei ole sõnu. Ta tarkpea mõtles kindlasti põhikooli lõpueksamit, mis tal ka aastate pärast vaja ette võtta, eelduste kohaselt korduvalt. Minu jaoks on täiesti uskumatu selle venna teadmised ja nupukus, mis on selgesti väljendunud viimase kuu aja jooksul. Ega ma ise ka nüüd kõige asjalikum ja targem postitaja siin ei ole, aga seepärast olengi viimased aastad pigem lugenud veidi targemate inimeste juttu. Jose on üks selge näide sellistest tüüpidest, kes võiks ju sellest õppust võtta. Ma väga vabandan, et post nüüd siuke virisemine tuleb, õnneks on tegemist off topic teemaga. Aga kordamine on tarkuse ema. Kahjuks ei õnnestu seda postitust üles leida, aga kordan Epicu sõnu: "Palun mine ära". Loodan, et ka teiste korduval ütlemisel saab ehk kord ka teoks.

Kommentaar

Nii hea, hommikul ärkan üles ja vaatan , et sõnum tulnud.

Geograafia - 92 =) .

Kommentaar

Geo - 51 punkti.
                See oli lihtsalt kohatäite eksam, et 5 tükki täis saada, nii et võib rahul olla
                Gümnaasiumis geod ei õppinud, kõik tööd kirjutasin vihikust maha, eksamiks samuti ei valmistunud.

Ei saa aru neist, kes kurtsid, et raske eksam oli - enam kergemat annab välja mõelda.

Kommentaar

geos 73, elab üle. selle eksamiga nagunii midagi peale ei hakka

Kommentaar

Kirjand - 71 punkti.
                    Enne kirjandit lootsin rohkem, kirjandi ajal ja pärast seda vähem. Nii et kokkuvõttes võib rahul olla.
                    Hea, et cannumaniga kihla ei vedanud - rootsi keele eksam: 48,75 punkti ja 3
                    Kool on läbi!

Kommentaar

Sisimas lootsin väga, et 20punkti piir saab ületatud. Saan sõnumi, no ei julge vaadata...........jjaaa 82 punkti, wtf, kool ongi läbi , ulme.

Ps. Üks mu klassiõde sai 100.

Kommentaar

fakk, kirjandi eest 73 punkti. Ise pole üldse rahul, lootsin ikka üle 80 ära saada nagu traditsioon oli. Samas õpetaja oli rahul ja ütles, et tulemus väga viis, kõvasti üle eesti keskmise ( keskmine- 52).

Üleüldiselt oleks saanud juba nädal varem tulemuse teada, kui pööranuks matemaatika tulemuse pahupidi. Imelik oli see eksamiperiood- bioloogias 70, eksam ühiskonnas 72, geograafia 72, kirjand 73 ja matemaatika 37.

Aga võtkem asja positiivselt, kool vähemalt lõpetatud & läbi. Kuu tagasi, samal ajal poleks seda uskunud. Eks nüüd paista ole, mis edasi & kuhu. Edu kaasmaaslastele kõrghariduse omandamisel.
                        Jee jee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jeeee jee jee jee jee jee jee

Kommentaar

sziczinche, kasarmusse raisk, kohe!

Kommentaar

kas tõesti oli keskmine kirjandi tulemus 52?
                            pole küll kursis varasemate keskmistega, kuid kuidagi naljakalt madal on see number
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

2008 statistikat..
                              kutseõppeasutused 35,3
                              maakonnakeskus 60,74
                              suurlinn 60,47
                              teeninduspiirkonna koolid 69,5
                              täiskasvanute gümnaasiumid 42.3

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                                kas tõesti oli keskmine kirjandi tulemus 52?
                                pole küll kursis varasemate keskmistega, kuid kuidagi naljakalt madal on see number
                                Tundub nii. Mul oli au õppida tänavu, 2008-2009 õppeaasta eesti keele & kirjanduse õpetaja käe all, kes kuulub ka riiklikku eksamitöödekomisjoni vms, ühesõnaga osaleb tööde parandamisel jne.

Jutuks tuli, siis tõesti tõesti, ise ka üllatusin, aga nii see pidavat olema, seega lükake keegi mu väide ümber kui paika ei pea.

Kommentaar

Working...
                                X