Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Kelle erakond on Putini parteiga sõber? Kes süüdistas Ansipit pronksöö toimumises? Eks ikka see sama paks Edgar
    Mis on halba rahvusvahelises koostöös?
    Poleks Ansip käskinud sõdurit teisaldada, poleks mingeid mässe toimunudki. Kui ta tõesti nii hea poliitik on, oleks ta pidanud toimunut ette nägema, ja ta ka nägi, aga käskis seda teha ikkagi, sest just seda oligi tal vaja.

Algselt postitas DeGoal Vaata postitust
    Ta ei myy eestit otseselt 2ra, ta on lihtsalt 1 Putini ettur, kes teeb mida putin ytleb. Ega eestlased tema poolt ei h22leta ju, aind venelased, Ansip on ka tast normaalsem. Ma kysin sult, mida ta on eesti riigile head teinud ?? Kui ta oleks president oleks eesti kah nagu mingi Valgevene. Mina neid vanu kommareid yldse ei usu !! Kollast meediat ma ka ei loe. Peab ikka eriliselt loll olema et teda uskuda, nyyd ma kysin foorumi rahvalt:
    KUMMAL ON ROHKEM SAVISAARE OSAS 6IGUS, KAS MINUL V6I HAMPTONIL ??
    Ma ütlen veel kord - sa ajad populistlikku paska. Su postitused on nii idiootsusi täis et ma ei tea kust alustadagi.
    No näita mulle siis vähemalt kaudseid tõendeid.
    Alusetu vandenõuteooria, samamoodi võin ma väita, et Ansip on USA käpiknukk, aga seda sa muidugi ei usu.
    Lollus, ja valimistulemustest võib seda selgelt välja lugeda.
    Ta aitas Eestil iseseisvus saavutada sa absoluutne idioot. Mida Ansip teinud on? Majanduse persse keeranud? Suur tänu tõesti.
    Eestis ei ole presidendil mitte mingit võimu, kao kooli tagasi.
    Ansip oli ise samasugune kommar.
    Televisioon, raadio, ajalehed, kõik loputavad iga jumala päev teie ajusid Lääne ideoloogiaga, see ujutab teie ajud nii üle, et lõpuks jääte uskuma iga meedia sõna.
    See tõestaks ainult seda, et ka nemad on sinusugune osa hallist lambamassist.
    DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
      Ta aitas Eestil iseseisvus saavutada sa absoluutne idioot. Mida Ansip teinud on? Majanduse persse keeranud? Suur tänu tõesti.
      Ansip on tõesti kogu maailma majanduskriisis süüdi

Kommentaar

Kui Ansip ei oleks toda junni sealt maha v6tnud oleks venelased 6iguse saand ja seda meil siin vaja kyll pole !! Keskerakonda ju ei salli keegi peale keskerakondlaste ja venelaste, ykski normaalne eestlane keskerakonna poolt ei h22leta ju...
        Algselt postitas Hampton
        Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Sa oled idioot, mul on sust tõesti kahju, mine hari ennast.
          DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Mis on halba rahvusvahelises koostöös?
            Ega ei olegi, kui just ei tehta koostööd okupantidega

Kommentaar

Ei Hampton, sina oled idioot. Kui su arust on Savisaar õige mees, siis hääleta ta poolt. Lihtsalt ma tean väga palju õigest ajaloost ja sellepärast ma selliseid tüüpe nagu Savisaar on ei salli. Kas tead et umbes 30% ajaloost mis sulle ette söödetakse on vale, eriti Venemaa poolt tulnud ajalugu (ligi 60% vale). Loe raamatuid ja ära usu seda ajalugu mis sulle koolis õpeatakse
              Algselt postitas Hampton
              Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Sa oled idioot, mul on sust tõesti kahju, mine hari ennast.
                Lätis on võimul keskpartei, vaata kuhu nad jõudnud on.
                Nemad on olnud Venemaa sõbrad viimastel aastatel ja kindlasti oli võimalus kasu saada pronksöö sündmustest.
                Eks paranda mind kui eksin, sina oled meil ju ekspert.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                  Ega ei olegi, kui just ei tehta koostööd okupantidega
                  Ah ära hakka, tõesti.
                  Ei Hampton, sina oled idioot. Kui su arust on Savisaar õige mees, siis hääleta ta poolt. Lihtsalt ma tean väga palju õigest ajaloost ja sellepärast ma selliseid tüüpe nagu Savisaar on ei salli. Kas tead et umbes 30% ajaloost mis sulle ette söödetakse on vale, eriti Venemaa poolt tulnud ajalugu (ligi 60% vale). Loe raamatuid ja ära usu seda ajalugu mis sulle koolis õpeatakse
                  TÕESTA! Tra sa aina ajad sama kuradi paska edasi, sa ei suuda mitte millegagi oma lollidele väidetele kaalu anda. Mõtled mingid arvud välja et targem välja paista. Õige ajalugu? Sa mõtled Laari ajalugu või? Ära aja naerma, selle paksu hamstri tekstid on kõige ebaobjektiivsem ja kitsarinnalisem pask mis mulle ette on juhtunud.
                  Algselt postitas ek Vaata postitust
                  Lätis on võimul keskpartei, vaata kuhu nad jõudnud on.
                  Nemad on olnud Venemaa sõbrad viimastel aastatel ja kindlasti oli võimalus kasu saada pronksöö sündmustest.
                  Eks paranda mind kui eksin, sina oled meil ju ekspert.
                  Ma tõesti ei oska Läti kohta midagi öelda.
                  DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Ah ära hakka, tõesti.
                    Mida ma ei hakka?

Kommentaar

Pronkssõduri mahavõtmine oli õige asi - ja mina vaatan asja sellest küljest, et miks peaks ta olema kuskil trollipeatuses põhimõtteliselt? Palju normaalsem ja ilusam on, kui ta on seal Filtri teel. Tunduvalt rahulikum ja normaalsem on viia austajatel lilli ja pärgasid, suvel laulavad isegi linnud.

Tõesti, ei saa süüdistada nüüd Ansipit, et mitmel riigil on majanduslangus. Selle koha pealt paneb see Savisaar ikka väga mööda. On vist solvunud, et valimisi ei võitnud ega ka valitsust temaga ei loodud ja nüüd üritab kasu lõigata. Lugeisn ka ühte loosungit, et hinnad alla ja palgad kõrgemaks - tahaksin siiralt teada, mis valemiga? Jah, mulle, kui tarbijale ja elanikule, ei meeldi, et nüüd tõusid hinnad, kus on karta, et kaotad töögi eks. Mida sinna parata? Tagant järgi tarkus on jah, et oleks võind ju majandustõusu ajal rohkem raha kõrvale panna, aga oleks on paha poiss. Samas, tunnistan, et mõne koha pealt Savisaar mulle meeldib (näiteks pensionärid, kui samal ajal mõtlen, et hoolitseb nende eest, et hääli saada või on muid põhjuseid).

Lihtsam oleks, kui me ei vinguks ja mõtleks välja, kuidas see aeg üle elada. Lõpmatuseni see ju ei kesta.

Ning mis puutub suhetesse Venemaaga, siis olen aru saanud nii palju, et Venemaa üritab esitada liiga kõrgeid nõudeid ja tingimusi, et saaks rahulikult asjad ära ajada. Kindlasti saaks ka Eesti mingi koha pealt paremini käituda, kuid elame ja näeme. Vaevalt me isehakanud oskaks asju paremini ajada.

Kommentaar

Hampton
                        Laar paneb ka paska !!
                        6igest ajaloost ei tea keegi p2riselt midagi, ja need kes natukenegi teavad tehakse nende poolt kes ei tea maha. On olemas 3 versiooni 2. maailmas6jast:
                        1)Venelaste versioon
                        2)L22ne versioon
                        3)6ige versioon
                        Kas sa seda tead et on v6imalik et Hitler p22stis terve Euroopa ?? V6i siis seda sitta mida punased Eestis tegid ?? Kuna ma oletan et sa pole Eestlane ja sa kuulad Ida propagandat, siis sa seda ei tea. Venelased on kirjutanud otseses m6ttes uue ajaloo, mida nad sinusugustele s88davad.
                        Mina tean asju mida on mulle r22kinud vanaonu ja vanavanemad, nt see kuidas lihtsalt vanaisa naaber talu hoovile s6itis auto, v2lja tulid 3 meest, olevat andnud 3 minutit aega pakkida asju kaasa ja siis perekonna 2ra viinud. Tagasi kedagi ei tulnud, nii tehti poole kylaga. Keegi polnud midagi teinud, lihtsalt need kellel oli natuke rohkem raha viidi 2ra.
                        Ja see pronkssammas on pyhendatud sellistele meestele kes viisid tavalisi eesti inimesi surma, no anna andeks et eestlased tast lahti tahtsid saada. Ansip tegi 6ige asja ja peale seda ma teda austan.
                        Algselt postitas Hampton
                        Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Mina tean asju mida on mulle r22kinud vanaonu ja vanavanemad, nt see kuidas lihtsalt vanaisa naaber talu hoovile s6itis auto, v2lja tulid 3 meest, olevat andnud 3 minutit aega pakkida asju kaasa ja siis perekonna 2ra viinud. Tagasi kedagi ei tulnud, nii tehti poole kylaga. Keegi polnud midagi teinud, lihtsalt need kellel oli natuke rohkem raha viidi 2ra.
                          Midagi sellist olen ka mina kuulnud, kuid, et viidi rikkamaid mehi ära. Naised jäeti majapidamisse edasi, vist ka poisid (lapsed). Estoni vanaema jõulude ajal just rääkis.

Kommentaar

..mul selle Hampton-poisi läinud suvise BaltiTurniiri(mida ta muidugi ise kohapeal ei näinud ega kogenud) järgsete sündmuste tõlgendamistest ja parastamisest selge arusaam mis inimesega on tegemist ja soovitus teistelegi kaasfoorumlastele temaga suhtlemisel - ära s...a torgi, läheb haisema!
                            RummaBastards!

Kommentaar

Pronkssõduri üleviimine oli õige asi, kuid see, kuidas seda tehti oli vale. Ansip põhimõtteliselt lubas, et enne "võidupüha" ei tehta midagi ning et inimestel lastakse viimast korda nende tähtpäeva seal tähistada. Enamus venelasi olid sellega juba leppinud, sest ega neile ju ka ei meeldi kui sellised neonatsid nagu Kalev Rebane tulevad iga aasta sinna tüli norima. Ja ka see, kuidas üleviimine ise toimus - salaja, keset ööset - oli kui nendele inimestele näkku sülitamine. Ansip valetas inimestele ülbelt näkku, sellepärast venelased teda vihkavadki. Oleks lastud viimast korda oma püha seal ära tähistada - nagu ta oli lubanud - ja peale seda kogu see asi ära tehtud, muidugi oleks ikkagi olnud vastuvõitlejaid, kuid selliseid mässe ei oleks kohe kindlasti olnud.

Ja see pronkssammas on pyhendatud sellistele meestele kes viisid tavalisi eesti inimesi surma, no anna andeks et eestlased tast lahti tahtsid saada. Ansip tegi 6ige asja ja peale seda ma teda austan.
                              Kurat, kas sa oled tõesti nii loll? Sa tõesti arvad, et sellised asjad toimusid ainult Eestis? Sa tõesti arvad, et Stalin tegi oma ainsaks eesmärgiks Eesti rahva maamunalt mahapühkimise? Ära ole nii naiivne.
                              Sellised asjad toimusid kogu nõukogude liidus, Eestis, Läris, Leedus, Venemaal, igal pool. Ja venelased ise kannatasid kommunismi all rohkem kui eestlased. Ja tol ajal, muide nagu ka praegugi, oli elu Eestis ikkagi hulga parem, kui Venemaal.
                              Ei ole, monumendil on selgelt kirjas - pühendatud kõkidele teises maailmasõjas hukkunutele. Kuidas sellest mingi "okupatsioonisümbol" sai ma tõesti ei oska ette kujutada.
                              DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Hampton
                                Selline kyyditamine oleks juhtunud terves euroopas otseses m6ttes, kui Hitler poleks Stalini plaanist Saksamaad rynnata teada saanud ja teda esimesena rynnanud. Ja seda et see junn oli pyhendatud K6IGILE 2. maailmas6jas hukkunutele ma ei teadnud, thnx et ytlesid. See m2ss oli ainult vene noorukite ahnus, keegi ju ei m6elnud sellele pronksjurakale, k6ikidel oli vaja laamendada ja poode ryystada.
                                Algselt postitas Hampton
                                Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Working...
                                X