Algselt postitas DeGoal
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa olen kuulnud, et sa oled idioot.Algselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustNo nagu ma ka enne ytlesin, need kes midagi ajaloost teavad tehaks maha nende poolt kes ajaloost midagi ei tea.
Adolf Hitleril oli tegelikult suhe Staliniga ning iga kuu kolmandal reedel said nad kokku Tõrva kultuurimajas, kus nad Smilersi plaati kuulates jõid veini, sõid hallitusjuustu ja hiljem võtsid üksteist korduvalt. Sõda algas sellest, kui Stalin kaotas ära ühe Hitleri Miki Hiire koomiksiraamatu. Kes seda ei usu on tropp ja ei tea ajaloost sittagi!
Kommentaar
-
Okei, palun andestust, et julgesin sõna võtta.
Edit:
Algselt postitas DeGoal Vaata postitust2ra ta alguses Hitlerit ei kavatsenud tappa, kuna ta teadis et tegu on targa mehega.
Kommentaar
-
No tegelt ei saa keegi midagi selle s6ja kohta 8elda, kuna keegi ei tea mis t2pselt juhtus. Mina tean ainult seda mida ma olen lugenud 6igete ajaloolaste raamatutest (mitte mingisuguste Laaride). See teema ikka liiga kaugele l2inud Savisaarest, peaks uue teema tegema 2. maailmas6daK6ik teavad eri asju, m6ned seda mis on lugenud, m6ned seda mis on koolis 6petatud aga kes kurat teab mis oli, ja mis on 6ige ja mis vale. Mina enam ei viici vaielda, sest k6igil on omad arusaamad jne...
Algselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
-
Algselt postitas DeGoal Vaata postitustMina tean ainult seda mida ma olen lugenud 6igete ajaloolaste raamatutestDELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Need kes ei peksa segast, samas peksavad k6ik segast, sest nad ise ka ei tea. Olen viimasel ajal t2hele pannud et k6ik ajavad erinevat juttu ja ei saa enam aru kes t6tt r22gib... ei ole tegelikult olemas ei 6iget ega valet ajaloolast. Lihtsalt k6ik on olemas siuksed vene ajaloolased kelle tekstidest saab 4 aastane ka aru et valetavad... nt olen lugenud kuskilt et Eestist kyyditati 900 fasistliku inimset siberisseAlgselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
-
Kelle nimi ??
Laaril m6ned asjad head, suurem osa liiga ylepingutatud
Vene ajaloolased panevad suht k6ik sama joru
Seal raadio kahes see ajalootund on hea saade.
Seda et eestist kyyditati 2ra 900 inimest lugesin ma kunagi ammu yhest vene ajalehest... V2ga palju on mulle r22kinud mu isa ja vanaisa, kes on m6lemad ajaloof2nnidAlgselt postitas HamptonAbsurdset paska ajad sa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar