Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas DeGoal Vaata postitust
    T6siselt ka !! Stalin oli Hitleriga enne s6da s6ber ja olen kuulnud ka et Stalinil oli enne s6da plaan Saksamaa 2ra vallutada ja teha Hitlerist oma saksamaa mingi asjapulk. 2ra ta alguses Hitlerit ei kavatsenud tappa, kuna ta teadis et tegu on targa mehega. Enne s6da 6ppisid nad yksteiselt palju, seejuures ka 6ppis Hitler Stalinilt vangilaagrite ehitamist. Hukkamisviise oli lihtsalt nii palju erinevaid et raske on 8elda midagi selle kohta. Seoses aatompommiga, nende heitmine jaapanlastele oli m6tetu kuna Jaapan oli siis juba suht s6ja kaotanud. USA lihtsalt tahtis oma v6imu ja j6udu n2idata.
    Ma olen kuulnud, et sa oled idioot.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Ma olen kuulnud, et sa oled idioot.
      No nagu ma ka enne ytlesin, need kes midagi ajaloost teavad tehaks maha nende poolt kes ajaloost midagi ei tea.
      Algselt postitas Hampton
      Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

No nagu ma ka enne ytlesin, need kes midagi ajaloost teavad tehaks maha nende poolt kes ajaloost midagi ei tea.
        Ma võin ju samamoodi lahmida.

Adolf Hitleril oli tegelikult suhe Staliniga ning iga kuu kolmandal reedel said nad kokku Tõrva kultuurimajas, kus nad Smilersi plaati kuulates jõid veini, sõid hallitusjuustu ja hiljem võtsid üksteist korduvalt. Sõda algas sellest, kui Stalin kaotas ära ühe Hitleri Miki Hiire koomiksiraamatu. Kes seda ei usu on tropp ja ei tea ajaloost sittagi!

Kommentaar

Tra eika ole parem vait, kui sa midagi ei tea !
          Algselt postitas Hampton
          Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Okei, palun andestust, et julgesin sõna võtta.

Edit:
            2ra ta alguses Hitlerit ei kavatsenud tappa, kuna ta teadis et tegu on targa mehega.
            Ma tahaks siiski teada, et millal ta Hitleri ära tappis?

Kommentaar

Ega ta ei tapnudgi... lol said must valesti aru. Alguse plaan oli et kui Sakslased vallutatud, siis oleks old loogiline et ta tapab Hitleri ka 2ra aga ta ei oleks tapnud.
              Algselt postitas Hampton
              Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Mulle meeldivad su teooriad

Kommentaar

No tegelt ei saa keegi midagi selle s6ja kohta 8elda, kuna keegi ei tea mis t2pselt juhtus. Mina tean ainult seda mida ma olen lugenud 6igete ajaloolaste raamatutest (mitte mingisuguste Laaride). See teema ikka liiga kaugele l2inud Savisaarest, peaks uue teema tegema 2. maailmas6da K6ik teavad eri asju, m6ned seda mis on lugenud, m6ned seda mis on koolis 6petatud aga kes kurat teab mis oli, ja mis on 6ige ja mis vale. Mina enam ei viici vaielda, sest k6igil on omad arusaamad jne...
                  Algselt postitas Hampton
                  Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

hull jahumine käib
                    www.ehrakennus.ee
                    Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Mina tean ainult seda mida ma olen lugenud 6igete ajaloolaste raamatutest
                      Kes need "õiged" ajaloolased on siis?
                      DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

Need kes ei peksa segast, samas peksavad k6ik segast, sest nad ise ka ei tea. Olen viimasel ajal t2hele pannud et k6ik ajavad erinevat juttu ja ei saa enam aru kes t6tt r22gib... ei ole tegelikult olemas ei 6iget ega valet ajaloolast. Lihtsalt k6ik on olemas siuksed vene ajaloolased kelle tekstidest saab 4 aastane ka aru et valetavad... nt olen lugenud kuskilt et Eestist kyyditati 900 fasistliku inimset siberisse
                        Algselt postitas Hampton
                        Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Ütle mõni nimi.

Kommentaar

Kelle nimi ??
                            Laaril m6ned asjad head, suurem osa liiga ylepingutatud
                            Vene ajaloolased panevad suht k6ik sama joru
                            Seal raadio kahes see ajalootund on hea saade.
                            Seda et eestist kyyditati 2ra 900 inimest lugesin ma kunagi ammu yhest vene ajalehest... V2ga palju on mulle r22kinud mu isa ja vanaisa, kes on m6lemad ajaloof2nnid
                            Algselt postitas Hampton
                            Absurdset paska ajad sa.

Kommentaar

Ma ei saa siis ikkagi aru millel sinu "õiged" teadmised põhinevad? Vanaisa jutustustel?
                              Ainuke asi aga mida sa kindlalt tead on see, et absoluutselt kõik mis Venemaa poolelt tuleb on vale.
                              DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

mis seos siin Savisaarega on? vana andis mingi uue ajalooõpiku välja või? Savisaare ainuõige ajalugu?

ses mõttes teema on ju huvitav mis te ajate, aga äkki ajate seda kusagil mujal? alustuseks võite näiteks uue sõjateemalise teema teha vms
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X