Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ma vaatasin ka et tartus mingi bussipeatus eedu poolt ära risustatud

Kommentaar

kes täna reporterit nägi siis saite veel kinnitust et see savisaar koos oma keskkohukesega on ikka ületanud igasugused piirid.krt kuigi ma ise ei ole pealinna elanik siis ikkagi oleks selline küsimus et kas tasus linnavolikokku valida sellised kloune?
      Ning sooviks teada milline normaalne noor inimene on liitunud keskerakonnaga?või ikka peaks küljes olema kõva kiiks,kuna nagu oja pets ütles sisi ei saa keskerakonnas olla ühtegi normaalset inimest ja mina nõustun temaga.nüüd saate veel Suur Tallinna ka
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
        Ning sooviks teada milline normaalne noor inimene on liitunud keskerakonnaga?või ikka peaks küljes olema kõva kiiks,kuna nagu oja pets ütles sisi ei saa keskerakonnas olla ühtegi normaalset inimest ja mina nõustun temaga.nüüd saate veel Suur Tallinna ka
        Mis sellel Suur-Tallinna ideel siis väga viga on? See, et Keskerakond selle idee välja tõi? Või see, et lasnamäelased saavad oma häälele valmistel suurema kaalu (mis on ka igati õiguspärane)?
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ideel pole viga midagi, aga see teostus on ju puhas sitt. Paari päevaga klopsime kokku mingi rahvaküsitluse, manipuleerime seal hääletajate arvuga ja siis võtame asja kiirkorras volikogus vastu. Mul seni pole Keskerakonna vastu midagi olnud, aga selline reeglitele kõrge kaarega peale kusemine teeb üsna ärevaks. Mis siis saama hakkab, kui Ets ja kompanii valimised võidab? Niimoodi "rahvahääletustele" toetudes võib ju kõiksugu otsuseid vastu võtta.

edit: Mitte, et Reformierakonna käitumine parem oleks.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
            Mis siis saama hakkab, kui Ets ja kompanii valimised võidab? Niimoodi "rahvahääletustele" toetudes võib ju kõiksugu otsuseid vastu võtta.
            senikaua, kuni ta mõnda kohaliku omavalitsust juhib, et tema võime kurja teha võrdlemisi piiratud. seega ei ole ilmsel hetkel suuremat sorti paanikaks põhjust. sutsu rohkem asfalti lasnamäele ja vähem piritale - nõme aga siiski suht ebaoluline.

kui aga selline vend riiki juhiks, siis oleksin ma võrdlemisi murelik. eriti pronksöö ajal tema poolt välja öeldu valguses.
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Minugi mure seisneb 2011. tulevate riigikogu valimiste osas. Juba praegu on töölisklass, kes seni sinisilmselt Reformi/Res Publicat valinud, majanduskriisi tõttu praeguse valitsuse peale väga kuri*. Majanduskriisi süvenedes ma ei imestaks, kui Kesk võtaks äärmiselt palju hääli. Ja kui veel Rahvaliit skandaalid suudab üle elada ja oma klassikalised 10 kohta ära korjata, siis võib asi päris kurjaks minna.

*Ei põhine statistikale, vaid mingile suvalisele telekas olnud küsitlusele, kus mitu inimest vastasid "Olen mitu aastat Ansipit valinud, aga näe, keeras raisk riigi perse."

Kommentaar

Minugi mure seisneb 2011. tulevate riigikogu valimiste osas. Juba praegu on töölisklass, kes seni sinisilmselt Reformi/Res Publicat valinud, majanduskriisi tõttu praeguse valitsuse peale väga kuri*. Majanduskriisi süvenedes ma ei imestaks, kui Kesk võtaks äärmiselt palju hääli. Ja kui veel Rahvaliit skandaalid suudab üle elada ja oma klassikalised 10 kohta ära korjata, siis võib asi päris kurjaks minna.

*Ei põhine statistikale, vaid mingile suvalisele telekas olnud küsitlusele, kus mitu inimest vastasid "Olen mitu aastat Ansipit valinud, aga näe, keeras raisk riigi perse."
                Rahvaliidul on päris edumeelne programm. Soovitan lugeda.
                Eestis on töölisklass? Kus? Kui selline olemas on, ei vali ta loodetavasti enam kunagi reformi.
                Aga muidugi kartke Edgarit nagu tuld.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                  Aga muidugi kartke Edgarit nagu tuld.
                  on mul põhjust seda mitte teha?
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                    Rahvaliidul on päris edumeelne programm. Soovitan lugeda.
                    Programmid on ilusad asjad, aga võimuliitu saamise nimel lastakse enamasti sealsed põhitõed hetkega potist alla. Kui palju arvestati näiteks Sotsdemokraatide ideedega koalitsioonilepingus?

Kommentaar

no jälgin seda poliitika möllu suhteliselt tihti.

minu hetke arvamus oleks selline:

eesti pole nii suur riik, et meil oleks vaja riigikogus 101 liiget, kes saavad 40-50 tonni palka. pooled neist käivad seal vahepeal niisama kohal. riigi raha jääks kohe kõvasti rohkem alles.
                      siis see asi, et kui tulevad uued presidendi valimised, siis on teada mis sündima hakkab. eesti nsv tulosa. isiklikult mulle see savisaar absoluutselt ei meeldi. ta võib väga tark olla, aga ta ei kasuta seda tarkust nii ära, kui oleks suuremale osale vaja. eestile peaks olema tähtis tulevik(lapsed), mitte minevik(penskarid).

ja see, mis eika ütles oma tärni all. väidan kõvasti vastu. ükskõik, kes seal eesotsas oleks olnud, see kriis oleks ju nagunii tulnud, sest kriis tekis usas ja väga paljud riigid sõltuvad usast, eesti sammuti. ei saa süüdistada ansipit. ansip on kindlasti üks parimaid peaministreid olnud, kes eestil olnud.

sorri, kui segane jutt. lihtsalt avaldan oma arvamust

Kommentaar

Ja kui veel Rahvaliit skandaalid suudab üle elada ja oma klassikalised 10 kohta ära korjata, siis võib asi päris kurjaks minna.
                        ma kardan, et selle erakonna künnise ületamise ajad on läbi. osaline põlvkonnavahetus ei seo enam inimesi "presidendiparteiga"(vt näiteks endise rahandusministri maailma parimaks valimise järel saadud 40 häält). pigem võiks karta klassikaliste protestijõudude teket murrangulistel aegadel - näiteks vennasvabariigid on selliste edu tõttu püstihädas. meie omadel on seni saanud heaks kombeks kaduda ühe koosseisu järel pildilt.

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                          ja see, mis eika ütles oma tärni all. väidan kõvasti vastu. ükskõik, kes seal eesotsas oleks olnud, see kriis oleks ju nagunii tulnud, sest kriis tekis usas ja väga paljud riigid sõltuvad usast, eesti sammuti. ei saa süüdistada ansipit. ansip on kindlasti üks parimaid peaministreid olnud, kes eestil olnud.
                          Kuidas saab peaminister olla üks parimaid, kui ta on kogu maailma majanduse põhja lasknud?

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                            1. eesti pole nii suur riik, et meil oleks vaja riigikogus 101 liiget, kes saavad 40-50 tonni palka. pooled neist käivad seal vahepeal niisama kohal. riigi raha jääks kohe kõvasti rohkem alles.
                            2. siis see asi, et kui tulevad uued presidendi valimised, siis on teada mis sündima hakkab. eesti nsv tulosa. isiklikult mulle see savisaar absoluutselt ei meeldi. ta võib väga tark olla, aga ta ei kasuta seda tarkust nii ära, kui oleks suuremale osale vaja. eestile peaks olema tähtis tulevik(lapsed), mitte minevik(penskarid).

3. ja see, mis eika ütles oma tärni all. väidan kõvasti vastu. ükskõik, kes seal eesotsas oleks olnud, see kriis oleks ju nagunii tulnud, sest kriis tekis usas ja väga paljud riigid sõltuvad usast, eesti sammuti. ei saa süüdistada ansipit. ansip on kindlasti üks parimaid peaministreid olnud, kes eestil olnud.
                            1. Eesti poliitika suurim pseudoprobleem, kus arvatakse, et kärbe palkades aitaks midagi kaasa. Tõsi, riigikogus on hunnikus poliitbroliereid, kuid seda poliitika esiprobleemiks tuua on väga lapsik. Go, Postimees ja Ekspress, piinlik oli.
                            2. Mida presidendivalimised siia puutuvad? President on tänases Eestis kloun, mida minu arvates üks teatud loomanimega inimene on suutnud ka piisavalt kenasti täita. MInu arvates on samas ääretult ebaõiglane öelda, et minevikule ei peaks toetuma ja neid toetama. Muidugi mitte niimoodi paari jahukilo ja tonniga neid ära ostes nagu Partija K, kuid arvestades sellega, et inimesed on ikka krdi kogu elu tööd teind ja siis neile öelda sorry, keskendume lastele, siis on ikka ilge jama küll. MIs sina tunneksid, kui sulle öeldaks kunagi tulevikus, et näe, oled vana, sind ei lähe enam kellelegi vaja?
                            3. Kriisi oleks saanud tõenäoliselt mitmeti leevendada, arvestades sellega, kuidas lasti vabalt ilma igasuguse riikliku kontrolliga Rootsi pankadel kontrollimatult odavat raha välja anda ja seda tegevusetult pealt vaadata, siis just selles kohas oleks saanud riik midagi ette võtta. Aga meil on ju vaba turumajandus, kuidas turu isereguleeriv käsi hoiab kõik kriisid ära jne. Kõige kenjaalsem on muidugi suhtumine, kus eestlased arvavad, et nad on EL-s nagu NL-s - eesrindlik tullekandja. Ja sellise suhtumisega mindi ka ELi "täiesti vaba turu"-poliitikat kõigile suure innovatsioonina tutvustama. Nüüd siis on, kukume nigu kivid selle vaba turuga. Kärbitakse rahuga vaesema elanikkonna palkasid, need omakorda valisid reforme, sest siis oleks pidand ju 1 pross vähem makse maksma. Samas on sotsid meil üks krdi s*tane kelgunöör ja reformi poolt maripuu sugune nukk sotsministeeriumi ette panna näitab ka tema riigimehelikkust ja siis muidugi kõik see, mida see maripuu seal ees tegi.

ah, voh, poliitika mind tglt ei koti.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              1. Eesti poliitika suurim pseudoprobleem, kus arvatakse, et kärbe palkades aitaks midagi kaasa.
                              majandusteooria kohaselt oleks teatavasti palgakärpe (kogu majanduse palgakärpe) mõju majandusele sarnane ja samas suurusjärgus devalvatsiooniga, mõjutades tõsi, erinevalt devalveerimisest palgasaajaid - samal ajal kui kursimuutuse puhul kannatavad rohkem raha omanikud. grupid, kes eesti puhul pahatihti kokku ei lange. ehk jah, täna on keeruline näha, kuidas palgakärbe meid märkimisväärselt konkurentsivõimelisemaks ja pikemas perspektiivis rikkamaks teeks, arvestades, et rootslasest saame nagunii neli korda vähem palka.

Kommentaar

palgakärbe ei teekski meid rikkamaks. ja hea on et valitsus pole siiani erasektori palku lasknud korrigeerida. nüüd ehk hakkavad need ekspluateerijad, kes nimetavad end ettevõtjateks, turult kaduma.
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X