Algselt postitas Peeter I
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustMis siis reformierakonda viib, ideaalid vä?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas v50 Vaata postitustEga Eestis ühtegi normaalset erakonda polegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTarand tehku oma erakond ja mina hääl on nende
Kommentaar
-
Naljakas, kui budulojus ja Peeter I poliitikast arutavad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTarand tehku oma erakond ja mina hääl on nende
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis on Tarandi poliitika? Lihtsalt Tarand, et on uus tegija? Nagu Res Publica?
Oli ju ka uus poliitika Rohelised (said riigikokku, eurovalimistel ei midagist)Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas v50 Vaata postitustRohelised - tuule ärimeeste käepikendus poliitikas
Sotsid - nad ise ka ei tea kas nad on sotsid või mis asi
IRL - Res Publica päästnud liit Isamaaga, enne seda oli Isamaa normaalne aga koos Res Publicaga ei saanud neist enam asja
Oravate ja ninasarviku karjadest ei hakka isegi rääkima.
Janno "Isamaaline siga, värdjas, lurjus!" Reiljan peaministriks!
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustpaneks, ei valiks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar