Kumusse ju saab täna niisama ka tasuta ja nõmme turul võib ju ka millal iganes käia, suht imelik pakkumine. :/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Rahvas oli läbematult ootanud aga Edgar Savisaart, kes astuski just suurte ovatsioonide saatel lavale ning hakkas rahvale kõnet pidama. Osad meeleavaldjad oli aga eelnevalt oma Savisaare nägemise soovis sedavõrd läbematud, et Heimar Lenk pidi neid vene keeles rahustama: "Rahu tüdrukud, Edgar kohe tuleb."
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustKumusse ju saab täna niisama ka tasuta ja nõmme turul võib ju ka millal iganes käia, suht imelik pakkumine. :/the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kusjuures paljud mu tuttavad räägivad, et nende tuttavad räägivad, kuda nad kaaluvad keskerakonna valimist ja seda just seetõttu, et sellega välditakse nende neetud oravapärdikute võimule tulekut. Valides nimelt sotse või IRLi, võtaksid need ikka selle Pentuse kaasa.
Olen ka ise sellele mõelnud, kuid Keskerakonna võit puhtakujuliselt ka ei meeldiks. Nii ma nüüd kaalungi, et kas jääda südametunnistuse juurde ja valida sotse, ent sellega riskida Pentusega või välistada see õnnetus ja valida kohe keske.
Kommentaar
-
Pentuse saad sa nagunii. Kui kesk üle poole kohtadest ei saa ja ainuvõimu ei teki, siis mis sa arvad kellega seal kohe diil tehakse. Ma ei tea kas selle pärast, aga vähemalt siin valimistes, on reformi poolt seda "edgar on ilge m**n" retoorikat tunduvalt vähem."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustPentuse saad sa nagunii. Kui kesk üle poole kohtadest ei saa ja ainuvõimu ei teki, siis mis sa arvad kellega seal kohe diil tehakse. Ma ei tea kas selle pärast, aga vähemalt siin valimistes, on reformi poolt seda "edgar on ilge m**n" retoorikat tunduvalt vähem.
Kommentaar
-
A ok.
Nüüd sain aru. Et anda oma hääl kohe keskile, et nad saaksid enamuse kätte. Kusjuures ei ole paha mõte..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustA ok.
Nüüd sain aru. Et anda oma hääl kohe keskile, et nad saaksid enamuse kätte. Kusjuures ei ole paha mõte...
Kui aga reform ja kesk oleksid koos, siis see oleks õudus.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKusjuures paljud mu tuttavad räägivad, et nende tuttavad räägivad, kuda nad kaaluvad keskerakonna valimist ja seda just seetõttu, et sellega välditakse nende neetud oravapärdikute võimule tulekut. Valides nimelt sotse või IRLi, võtaksid need ikka selle Pentuse kaasa.
Olen ka ise sellele mõelnud, kuid Keskerakonna võit puhtakujuliselt ka ei meeldiks. Nii ma nüüd kaalungi, et kas jääda südametunnistuse juurde ja valida sotse, ent sellega riskida Pentusega või välistada see õnnetus ja valida kohe keske.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSellisel juhul pole ei sina ega su tuttavad kuigi nutikad. Keskerakonna ainuvõim oleks kindlasti halvim, mis juhtuda saaks. Alati on demokraatlikus ühiskonnas kasulik, kui võimul on koalitsioonid, et esindatud oleks võimalikult erinevad seisukohad. Sinu ja su tuttavate Pentuse hirm on samuti põhjendamatu. Juhul , kui tekiks uus kolmikliit Reform, Isamaa ja Sotsid siis tõenäoliselt valitaks uus linnapea just kahe viimase ridadest, põhjusel, et nende kandidaadid on lihtsalt tugevamad. Kui sina ja su tuttavad panid tähele, siis nimetati hiljuti teistkordseks Eesti eurovoliniku kandidaadiks sotside ja Isamaa nõusolekul Kallas. Kallase toetamisega tehti Reformile järelandmine ja ehk annab seegi Sotsidele ja Isamaale paremad võimalused linnapea kandidaat enda ridadest leida. Juhul, kui toimub sinu ja su tuttavate arvates halvim variant ja koalitsiooni teevad Kesk ja Reform saab linnapeaks kahtlemata Savisaar. Seda põhjusel, et Kesk saab Reformist kindlasti rohkem hääli ja miks nad peaksid sellises olukorras andma linnapea koha Reformile? Üldiselt sina ja su tuttavad võiksid veidi mõelda ka ennem, kui jooksete Keskerakonda valima . Pentuse võimalused linnapeaks saada on olematud ja kui teie annate oma hääled vabatahtlikult näiteks Sotside asemel Keskile jätkub Tallinnas endiselt Keski ainuvalitsus.
Reform on tõenäoliselt kümnekonna aasta jooksul Eestilt rohkem tuuri pannud kui kõik teised erakonnad kokku ja just seetõttu ootaks ma kasvõi üheks valimistsükliks, et nad jääksid võimult eemale, sest sel juhul saaks kogu riigiaparaadi ilmselt tunduvalt puhtamaks.
Pentuse võimalusi kindlasti Kallase nimetamisega VÕIB olla kärbitud, kuid ei pruugi, sest kui Reform suudab konkureerida keskiga, siis nad ülejäänud poti võitjatena saavad ilmselt ka tingimusi seada.
Samas võin ma niisama öelda, et sa pole nutikas, nagu ikka kõigi toredate vaidluste esimene reegel ütleb - nimeta teist lolliks.
Ahv, pede ja pihkur!
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKui sina ja su tuttavad panid tähele, siis nimetati hiljuti teistkordseks Eesti eurovoliniku kandidaadiks sotside ja Isamaa nõusolekul Kallas.
anna Pihlile teada, tal kindlasti hea meel kuulda, et ta ka valitsusse mittekuulumisel endiselt otsustamisel osaleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKas ma mitte seda algul ei öelnudki, et Keskerakonna ainuvõit oleks väga jama, kuna sel juhul puudub nende üle kontroll? Samas ei vali ma niiehknaa keske, vaid ma ütlen, et selline asi hakkab mõtte mõlkuma ja seda just eelkõige sotside tõttu, kes ei suuda kuidagi kelgunööri osast lahti öelda.
Reform on tõenäoliselt kümnekonna aasta jooksul Eestilt rohkem tuuri pannud kui kõik teised erakonnad kokku ja just seetõttu ootaks ma kasvõi üheks valimistsükliks, et nad jääksid võimult eemale, sest sel juhul saaks kogu riigiaparaadi ilmselt tunduvalt puhtamaks.
Pentuse võimalusi kindlasti Kallase nimetamisega VÕIB olla kärbitud, kuid ei pruugi, sest kui Reform suudab konkureerida keskiga, siis nad ülejäänud poti võitjatena saavad ilmselt ka tingimusi seada.
Samas võin ma niisama öelda, et sa pole nutikas, nagu ikka kõigi toredate vaidluste esimene reegel ütleb - nimeta teist lolliks.
Ahv, pede ja pihkur!ja ahvi, pede või pihkuri teemadel võid diskuteerida mõne teise kasutajaga! Ja edu Sulle nendes vaidlustes
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustMa nagu kirjutasin põhjuse ka , miks su tuttavate plaan Keski valida pole kuigi nutikas, sest Pentus ilmselt nagunii ei saa linnapeaks. Et polnud nagu tyhjakohapealt seeja ahvi, pede või pihkuri teemadel võid diskuteerida mõne teise kasutajaga! Ja edu Sulle nendes vaidlustes
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar