Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei saa aru mida perset topitakse minu poskasti mingit kuradi keskerakonna põhja tallinna kandiaatide kokaraamatut???
    Nagu mida vittu??
    Kas ei osata lugeda postkasti pealt,et "ainult tellitud post"???
    Ainuke kes oma kuradi sitta minu postkasti topib ongi kesikud.
    Kas keskerakonnal on mingid omad vennad palgal kes reklaami laiali kannavad??Kas nendele on antud käsk eirata kirja minu postkastil?
    Sitaauguni juba....igale poole kuhu vaatad,sealt vaatab vastu keskerakonna logo.....öäkk.
    Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Mul käisid kesikud ukse taga, mingi küsitlus, et millele peaks kõige rohkem rõhku panema järgmise nelja aasta jooksul, kõigi vastanute vahel loositakse välja õhtusöök perega Kivi talus, mingi Rae Valla värk vist, kahjuks varjantide seas Savisaare kehakaalu polnud nii, et panin hariduse, esimene nimekirjas ja midagi paremat seal ei olnud ka. Aga lahe, et 15 aastased saavad sellistes asjades osaleda, küsitlejad olid suhtselt kenad õrnemasugupoole esindajad nii, et päris p*tsi ei hakanud viisakuse mõttes saatma
      FC Flora

Kommentaar

Kui paljud siit täna Pärnus debatti vaatamas oli?
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Aga kas moded ei ole kaalunud seda teemat uuest Off topicu alla tõstmist,sest suur juht seltsimees Edgar võib ju solvuda ,et teda liigitatakse läbuks.Kas tahate,et kurjuse jõud meie peale oma pahameele saadaks?
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Uus parteilane: Aavo Keel. Teadagi miks.

Kommentaar

Kes teab, see teab
              I'm not a complite idiot, some parts are missing

Kommentaar

Gay Fish, kust Edgar (või Vilja) piltidega voodipesukomplekti saaks?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                  situ oma lina täis, teeb sama välja

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                    K soengut ei taha teha. See paistab paremini välja kui voodipesu

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                      Uus parteilane: Aavo Keel. Teadagi miks.
                      Kirjuta vähemalt nimi õigesti.
                      Keel on ka ainuke "sportlastest" kes otse välja ütles miks ta sinna astus ja ainult loll ei oleks aru saanud, et kesikud valimised pika puuga kinni panevad...
                      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                        K soengut ei taha teha. See paistab paremini välja kui voodipesu
                        Tahaks ikka.

Kommentaar

Häbi Eesti rahvas!!!!Häbi!!!jälle lasti kommunistidel võita
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            Häbi Eesti rahvas!!!!Häbi!!!jälle lasti kommunistidel võita
                            Reform jäi seekord kaugele.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                              Reform jäi seekord kaugele.
                              no ei ole rehormi pooldaja ka aga no üks kõik kes aga mitte savisaar.mul ei oleks keskerakonna vastu mitte midagi kui sealt mõned kommud välja visata eesotsas savisaarega
                              Ott Järvela

Kommentaar

Mina ei tea mis üldse Keskerakonnast siis saab kui Savisaart enam ei ole.

Kommentaar

Working...
                                X