Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olulised uudised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kirglik aiandushuviline Eduard Dmitrijev kasvatas Kuusalu vallas asuvas kasvuhoones kolm pirakat arbuusi, mis kaalusid vastavalt 61, 51 ja 48,6 kilo.

Nasfal?

Kommentaar

Issanda loomaaed ...

"Brigitte jagas oma pühapäevases blogipostituses, kuidas tema hiljutine toksiline suhe suutis kesta vaid 12 tundi."

Kommentaar

Behind every beautiful woman, there's a guy who's tired of fucking her
        The 27-year-old former Wimbledon finalist started dating 38-year-old Satta - who once confessed to having sex 'seven to ten times a week' - in January last year.
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

Hiljuti endale maja soetanud Silvia Ilves on läbipõlemise äärel. Lisaks sellele, et naine on pidanud päevad ja ööd tööd rügama, et teha uus kodu elamiskõlblikuks, peab ta nüüd ära jätma kaua unistatud rinnaoperatsiooni. «Mul oli plaanis panna jaanuaris endale uued rinnad, kuid siiski ei tule mingeid tisse,» räägib Ilves toimetusele, lisades, et maja võtab temalt kõik lisaaja ja raha.

Kommentaar

Sorry, aga see inimene ei ole päris, lihtsalt AI generated NPC

Kommentaar

Olulisi krimiuudiseid ka üle pika aja

Kommentaar

Absull ei oskagi seda kuhugi toppida, a selle sõnavahu eest võiks ikka Bonnieri anda, millegipärast nüüd ka kommentaarium kinni... https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1...punasel-vaibal

Kommentaar

Who the fuck is ishowspeed ja mis teeb temast teie jaoks iidoli?

Kommentaar

Algselt postitas raudidas Vaata postitust
                        Who the fuck is ishowspeed ja mis teeb temast teie jaoks iidoli?
                        Meie jaoks? Pigem ta auditoorium seal vahemikus 8-20 ehk. Aga ta on äärmiselt kõrge lennu teinud Streamer ja Youtuber. Suur Cristiano Ronaldo fänn näiteks.

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Meie jaoks? Pigem ta auditoorium seal vahemikus 8-20 ehk. Aga ta on äärmiselt kõrge lennu teinud Streamer ja Youtuber. Suur Cristiano Ronaldo fänn näiteks.
                          Minu jaoks on sellised küsimused naljakad ja veidralt laetud. Ka mina ei teadnud, veel paar aastat tagasi, kes ta on. Nüüd on ta paar korda mul X feedist läbi käinud, kuid ma ei ole ikka kindel, milles ta fenomen on. Samas annan endale aru, et maailmas võib-olla väga palju mõjukaid või suure jälgijaskonnaga inimesi, keda ma ei tea. Selle asemel, et uurida kes ta on või miks see oluline oli, minnakse kuskile sotsiaalmeediasse pasandama, et ma ei tea kes see ahv oli ja 30 000 oleks võinud kasulikumalt kasutada. See, et sina oled kitsarinnaline ja elad oma inforuumis, ei tee veel sellest kasutut asja. Ilmselt oli see kõige parema leviga investeering per euro, mida me teha saime. Kas see millegisse konverteerub, seda me kohe ei tea, aga äkki mõni inimene jättis meelde. Rohkem avatust ja vähem paugutamist, maailm asub veidi kaugemal su nabast ja sealt võiks vahel pea välja võtta. Alati ei peagi kõik meeldima.
                          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

See muidugi naljakas, kui oleks Andrew Tate tulnud Eesti tuurile (või Bonnie Blue või Lily Phillips), mis siis saanuks?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              See muidugi naljakas, kui oleks Andrew Tate tulnud Eesti tuurile (või Bonnie Blue või Lily Phillips), mis siis saanuks?
                              Mõtlesin kah nende peale, vähemalt mingi hulk noori poisse/mehi jookseks samamoodi kaasa, hehe. Muide ka vanuritel omad influentserid: https://www.piletilevi.ee/piletid/FT...dan-b-peterson

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

Mõtlesin kah nende peale, vähemalt mingi hulk noori poisse/mehi jookseks samamoodi kaasa, hehe. Muide ka vanuritel omad influentserid: https://www.piletilevi.ee/piletid/FT...dan-b-peterson
                                Olen sellel standupil käinud. Seal olid pigem vesti ja ülikonnaga noored mehed

Kommentaar

Working...
                                X