Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Türgi jalgpall, reede õhtul kell 20:30!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Keegi polnud varem sellist asja harrastanud, miks ei võind siis Soccernet.ee esimene olla? Ükskord on ikka esimene kord.

Antzu põhjust pole vaja kaugelt otsida vast - http://foorum.soccernet.ee/showpost....47&postcount=8
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Jah, miks mitte. Tee, aga kui teed midagi sellist, siis ole vähemalt nii tark, et mitte kogu maailmale sellest kaagutada!

Ilmselt läheb juba minu poolt liialt tihti postitamiseks, aga tead teeme nii -
      teeme sellise mängu, et kõik kes arvavad, et see on maru lahe värk, tulevad kokku, ma toon 5 kasti viina ja te mängite niikaua kuni teil pea kannab ja/või süda (mõni siseorgan) üles ütleb.
      Reegleid on 1 - enne keegi platsilt ei lahku, kuni kogu viin on otsas (või enamus vigased/surnud).
      Kuna see on fun, siis toon vahepeal jällegi viina juurde.
      Pärast loete soodakskeeranud ja manalamehed kokku, ma teen uudise ja kõik naeravad, sest see on ju ikkagi lõbus ettevõtmine!

To Rein: kui ei puutu, siis pole ju mõtet hakata sellel teemal jaurama.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
        Ja mida minu töökoht asjasse puutub?
        Ei puutugi.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nagu seekord?
          Et pahatihti juuakse alkoholi ja tehakse sporti ning leitakse, et see on kirjutamist-avaldamist väärt? Lisaks veel paras huumor ka?
          Minu hinnangul oli artikkel tore seetõttu, et ise ma sellist üritust kaasa ei teeks ning huvitav oli teada, et kui kaua suudavad täiseas mehed sellist mängu mängida. Portaalipiadmise juures ongi see hea külg, et saad avaldada väga laia ampluaaga tekste. Tavakirjutisest erineb see tunduvalt, kuid minu arvates jääb siiski jalgpalli kui selise raamsse.

Ega ei jõua tuuleveskitega võidelda. Kui ikka arvate, et see on/oli maru ettevõtmine, siis kiitke aga takka!
          mina ei kaitse ettevõtmist, vaid kirjutist.

Kommentaar

Kogu selle "alkohol-ei-ole-tabu-milleks-teki-alla-peitu-pugeda" jauramise taustal jääb 1 oluline asi märkamata ja see on:
            Sporditegemise käigus alkoholi tarbida ei ole ok, mitte üheski vanuses!!
            See on idiootsus!
            ....
            silmakirjalikkus!
            kas koondisemängudel (ehk avalikus kohas) on sobilik täis peaga ringi kakerdada. mis eeskuju see lastele on?

Kommentaar

Antz, kas sa väidad et sa pole eluseeski näiteks rannas õlut joonud ja seejärel rannavutti või võrkpalli mänginud?

Kommentaar

Antz on ainuke, kes lastest hoolib.

Kommentaar

subjektiivne jutt. ma lasin suurem osa palle meelega sisse pealegi teksades, mantlis ja kingades on küllaltki nuss väravas olla.. hüpata ma ei kavetsenudki. võta nüüd kinni. igatahes.... jah.

Kommentaar

Mis silmakirjalikkus?
                    Jah, ma olen rannas vutti mängides joonud ära õlle või paar pikema aja peale.
                    Ei ole teinud seda viina ega muu kangega.
                    Mis siinkohal täna on siiski põhiline: kindlasti ei ole ma läinud sellest kõva häälega spordiportaali esiküljele tuututama.
                    See ei ole just väga hea eeskuju. Kui te arvate teisiti, siis selge. Igalühel on õigus oma arvamusele.
                    Ma tean, et teile meeldib peeneks lasta, aga mõelge väheke suuremas pildis ja ongi.

Ja Jürvi, sinuga sai juba PM-i teel jutt nii kaugele räägitud, kui seda teha andis. Püüa nüüd oma erutust varjata.
                    Soccerneti poisid hoiavad loomulikult ka sellises jamas ühte, see pole mingi uudis.

Kommentaar

kui ei meeldi, lööge pihku.

Kommentaar

Soccerneti poisid hoiavad loomulikult ka sellises jamas ühte, see pole mingi uudis.
                        ei ole võimalik! nüüd olen ma juba päris kindel et sul on foobia "soccerneti poiste" ees. ma ei suuda välja mõelda millega me selle kuulsuse su silmis ära oleme teeninud aga ma loodan et sa saad kunagi üle sellest.
                        see on ka tore kuidas klappidega hobune räägib teistele kui kitsalt nad maailma näevad.

Kommentaar

jah.. nagu ma juba ütlesin, kui ei meeldi, lööge pihku.

Kommentaar

Kuskilt lugesin kunagi et tippsportlased on kõige suuremad alkotarbijad, kui liigitada erinevaid ameteid...aga see selleks. Mainiks ka selle ära, et kui sa Antz oleks natuke kursis sellega mis toimub näiteks eesti kergejõustiku tippude treeninglaagrites siis oioi...aga ok.

Mina ütleks seda, et täitsa humoorikas lugemine oli. Samuti ei näe ma siin mingit alkoholi propageerimist - ühtegi marki ju ei reklaamitud.

Lihtne soovitus soccernetile - kui keegi klõpsab artikli peale siis las tuleb mingi kiri ette a la järgnev artikkel võib sisaldada mõne inimese jaoks vääritut teksti vms.
                            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Ok. Antz on see ja teine, tohib/teab seda ja ei tohi/tea teist. No mis seal ikka.
                              Ärge vaevugegi asjale teise nurga alt lähenema.
                              Kõik, kellel on siin midagi isiklikku öelda olnud, said vastuse PM-i teel.
                              Jõudu foorumilõvidele!

Kommentaar

hehe kellelgi on paha tuju! mis viga? jõid eile liiga palju?

Kommentaar

Working...
                                X