Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustburnt kaart nüüd küll kummalegi poolele eelist ei anna, sest see pannakse ju pimedana kõrvale.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMängijate jaoks küll, kuid nemad ju prosse ei näeRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas Mayhem Vaata postitustlaua keskel kaamerat vast ikka ei oleWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
nonii...
Mul oli QQ ja enne floppi tuli vastaselt korralik tõste. Callisin muidugi...ja ennäe imet. Floppasin kolmiku ja lisaks oli A lauas. Ja lootsin et kellelgi A oleks..ja tuligi samalt vennalt All-in..mul silme ees juba $$$ ja üllatus oli suurem kui Mardo munn kui AA avanes ja minu raha läks...
Kommentaar
-
Mul on käigus igati huvitav seeria. Kolmel turniiril järjest kukkusin AA-ga välja. Kõik korrad täpselt sama stsenaarium - umbes 20 mängijat alles (60-70 alustajat, 10 jõuavad finaallauda ja saavad raha). Mina suht midstackina üritan selles turniirifaasis igat võimalust, et röövida või duubeldada. Ja siis mingi big stack vastas JJ või AK-ga ja said kõik korrad kolmiku :P
Vahetult enne seda seeriat sain samal turniiril võidu, ju siis on vaja seisu veidi balansseeridaRise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustnonii...
Mul oli QQ ja enne floppi tuli vastaselt korralik tõste. Callisin muidugi...ja ennäe imet. Floppasin kolmiku ja lisaks oli A lauas. Ja lootsin et kellelgi A oleks..ja tuligi samalt vennalt All-in..mul silme ees juba $$$ ja üllatus oli suurem kui Mardo munn kui AA avanes ja minu raha läks...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMitte küll netis aga joppas ka natsa aega tagasi kolmest kroonist ca218.- tehasaab nüüd Taimaale pikaks ajaks puhkama minna :P
½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustkuid viimase aja põhiline bad beat tuli siiski WSOP day 1 ajal, kui ühe tüübi ässade nelik saatus vastamisi royal flushiga (mõlemad mängijad mängisid käest kaks kaarti).
Mabuchi (midposition)
Phillips (button)
Mabuchi tõstis 850-ni, Phillips vastasRise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar