Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Mängijate jaoks küll, kuid nemad ju prosse ei näeAlgselt postitas Mayhem Vaata postitustburnt kaart nüüd küll kummalegi poolele eelist ei anna, sest see pannakse ju pimedana kõrvale.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
laua keskel kaamerat vast ikka ei oleAlgselt postitas Martin Vaata postitustMängijate jaoks küll, kuid nemad ju prosse ei näe
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Kiip. Kaardi sees. Aga see on suht pohhui, tõenäoliselt üks lihtsalt ümmardati.Algselt postitas Mayhem Vaata postitustlaua keskel kaamerat vast ikka ei oleWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
nonii...
Mul oli QQ ja enne floppi tuli vastaselt korralik tõste. Callisin muidugi...ja ennäe imet. Floppasin kolmiku ja lisaks oli A lauas. Ja lootsin et kellelgi A oleks..ja tuligi samalt vennalt All-in..mul silme ees juba $$$ ja üllatus oli suurem kui Mardo munn kui AA avanes ja minu raha läks...
Kommentaar
-
Mul on käigus igati huvitav seeria. Kolmel turniiril järjest kukkusin AA-ga välja. Kõik korrad täpselt sama stsenaarium - umbes 20 mängijat alles (60-70 alustajat, 10 jõuavad finaallauda ja saavad raha). Mina suht midstackina üritan selles turniirifaasis igat võimalust, et röövida või duubeldada. Ja siis mingi big stack vastas JJ või AK-ga ja said kõik korrad kolmiku :P
Vahetult enne seda seeriat sain samal turniiril võidu, ju siis on vaja seisu veidi balansseerida
Rise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
-
Ässade kolmikuga olen isegi poiste nelikule kaotanud (river muidugi J, 1 out, nahhui), kuid viimase aja põhiline bad beat tuli siiski WSOP day 1 ajal, kui ühe tüübi ässade nelik saatus vastamisi royal flushiga (mõlemad mängijad mängisid käest kaks kaarti).Algselt postitas cannuman Vaata postitustnonii...
Mul oli QQ ja enne floppi tuli vastaselt korralik tõste. Callisin muidugi...ja ennäe imet. Floppasin kolmiku ja lisaks oli A lauas. Ja lootsin et kellelgi A oleks..ja tuligi samalt vennalt All-in..mul silme ees juba $$$ ja üllatus oli suurem kui Mardo munn kui AA avanes ja minu raha läks...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustMitte küll netis aga joppas ka natsa aega tagasi kolmest kroonist ca218.- teha
saab nüüd Taimaale pikaks ajaks puhkama minna :P
½121½
Kommentaar
-
See võis küll päris lõbus olla :PAlgselt postitas Martin Vaata postitustkuid viimase aja põhiline bad beat tuli siiski WSOP day 1 ajal, kui ühe tüübi ässade nelik saatus vastamisi royal flushiga (mõlemad mängijad mängisid käest kaks kaarti).
Mabuchi (midposition)

Phillips (button)

Mabuchi tõstis 850-ni, Phillips vastasRise and rise again until lambs become lions!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar