Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    üleeile õnnestus live rahalauas Gus Hansoniga istuda, lahkusin küll kerges miinuses, aga kogemuse võrra rikkamana
    gus hansen on ta nimi ja mis limiidiga sa mängid, et sellistega kohtud?
    äkki kellegi aliase nimi oli lihtsalt tema nimi ja sa jäid õnge?

Kommentaar

live rahalaud...
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mängige kuni veel saate,arvestades uut hasartmänguseadust on uuest aastast mitmed online pokkertoad meie jaoks kinni.
        Triobet näiteks peaks kotid kokku pakkima meie jaoks.
        Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
          gus hansen on ta nimi ja mis limiidiga sa mängid, et sellistega kohtud?
          äkki kellegi aliase nimi oli lihtsalt tema nimi ja sa jäid õnge?
          Live rahalaud ma ütlesin sellepärast, et mõtlesin ikka kasinni, mitte netipokkerit Sõber tundis ta kohe ära, igaksjuhuks küsisime üle ka pärast, et kas Gus Taanist.. Limiit oli aind SB - 2 daala ja BB 3 daala, eks ta niisama jõulude aeg hangus seal siis.

EDIT: jea my bad WeThePeople

Kommentaar

ma ei tea kas nüüd tekkis minu ütlemise peale mingi segadus vms aga ma tõin ka selle 'live rahalaud' välja mister Kurrraaaaale.
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
              Mängige kuni veel saate,arvestades uut hasartmänguseadust on uuest aastast mitmed online pokkertoad meie jaoks kinni.
              Mis Unibetist saab?

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                No ei usu mina, et siin keegi midagi kokku pakib. Muu maailma jaoks eksisteerib ju sait edasi. Keegi ei hakka esiagu mingeid sanktsioone peale panema ja see litsents on olemas üsna pea. Sama ka Unibeti jt.

Kommentaar

uuest aastast hakkavad seadusekirjutajad alles arvama, mida nad kokku on kirjutanud.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                    ma ei tea kas nüüd tekkis minu ütlemise peale mingi segadus vms aga ma tõin ka selle 'live rahalaud' välja mister Kurrraaaaale.
                    jaja, tänud

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                      No ei usu mina, et siin keegi midagi kokku pakib. Muu maailma jaoks eksisteerib ju sait edasi. Keegi ei hakka esiagu mingeid sanktsioone peale panema ja see litsents on olemas üsna pea. Sama ka Unibeti jt.
                      Pole küll minu tekst,kuid copy-paste.......ja see mees peaks teadma mida räägib.

1) Eestis ei tohi pakkuda online-pokkerit alates 01.01.2010 mitte keegi, kellel litsentsi ei ole. Mitte keegi. Erandeid ei tehta ei Starsile, Triobetile ega ka mitte Olympicule. Seadus kehtib teenusepakkujatele, mitte mängijatele. Eesti riik peab hoolitsema, et inimesed keelatud kohtades mängida ei saa, mitte mängijad "paluma", et neil seal mängida ei lastaks

2) Taotlusi hakatakse vastu võtma ning litsentse väljastama alates 01.01.2010. Mis päev täna on, vaadake kalendrist

3) Igasugused Towerid jms. ei hakka never praeguste seadustega Eestis litsentsi taotlema. Selleks tuleb luua Eestis ettevõte 15,65M aktsiakapitaliga, kulutada umbes paar miljonit, tuua siia KÕIK oma serverid, pakkuda 24/7 eestikeelset supporti ja läbi rida bürokraatilikke samme. Arvake 10 korda, kas see on sellisele saidile kasulik?
                      Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Mis Unibetist saab?
                        Kui unibet litsentsi taotleb,ning selle ka saab,eks siis panevad sama rauaga edasi.

Kommentaar

v p n

Kommentaar

kes selle lobitöö fortuuna.ee'le tegi?
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Põnev saab olema, et mis see Eesti riik siis teha suudab. Ükski sait ise ära ei kao, küsimus on, et kas inimesed jõuavad sinna või mitte. Not long time until we can see the truth.

Kommentaar

Mis Unibetist saab?
                                Vana uudis küll,kuid niipalju siis unibetist.

Kommentaar

Working...
                                X