mängin pokerstaris, aga tahaks ID kaardiga ennast kinnitada, et raha välja võtta aga pokerstars nagu üldse ei reageeri minu ID kaardi lugejale. äkki keegi oskab aidata, kas peab äkki mingi eraldi programmi veel downloadima, et seal raha kätte saaks?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas poldake Vaata postitustmängin pokerstaris, aga tahaks ID kaardiga ennast kinnitada, et raha välja võtta aga pokerstars nagu üldse ei reageeri minu ID kaardi lugejale. äkki keegi oskab aidata, kas peab äkki mingi eraldi programmi veel downloadima, et seal raha kätte saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustMuide, rääkides pokkerist (nii üldiselt) väike OT. Kas soccerneti foorumi pokkerihuvilised on mõelnud soccernet.ee turnasarja peale?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttriobet midagi üritas/korraldas mingi aeg tagasi“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy Osbourne
Kommentaar
-
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustSoosoh, mis vormis siis ning mis tast sai?
Päris vahva, keegi ehk mäletab mis aastal see võis olla? 2007?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSee oli paar freerolli Triobetis. Ja siia ilmus üsna palju kehva lugemisoskusega uusi kasutajaid selle tulemusena.
Päris vahva, keegi ehk mäletab mis aastal see võis olla? 2007?
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSee oli paar freerolli Triobetis. Ja siia ilmus üsna palju kehva lugemisoskusega uusi kasutajaid selle tulemusena.
Päris vahva, keegi ehk mäletab mis aastal see võis olla? 2007?
Aga turnamendil oleks ma käpp.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkui kedagi huvitab, siis starsis 1 eestlane mängib hetkel 1,4 miljoni dollari peale.
Kellelegi ütleb see nimi (markovitsus) midagi? On tulemustega tegelane või foriils micro luckbox?
E: Supernova staatus nagu vihjaks, et midagi peab õigesti tegema ja NL2 on mingi tildijahutusmeetod.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTra. Mul on note selle venna kohta. Mis tähendab, et ma olen temaga väga hiljuti NL2 või NL2 zoomi mänginud. #microroller
Kellelegi ütleb see nimi (markovitsus) midagi? On tulemustega tegelane või foriils micro luckbox?
E: Supernova staatus nagu vihjaks, et midagi peab õigesti tegema ja NL2 on mingi tildijahutusmeetod.Üks parimaid eestis ning Eelmine aasta osales mitmel EPT-l jne. vaata ptr vms, saad täpsemat infot või guugelda nime markku koplimaa.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTra. Mul on note selle venna kohta. Mis tähendab, et ma olen temaga väga hiljuti NL2 või NL2 zoomi mänginud. #microroller
E: Supernova staatus nagu vihjaks, et midagi peab õigesti tegema ja NL2 on mingi tildijahutusmeetod.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar