Algselt postitas erkkik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas coco Vaata postitustMa lihtsalt pean selle siia panema, tegemist on Phil Hellmuth'i sisenemisega eilsele WSOP ME'le
http://www.youtube.com/watch?v=-vh3mqihJlA
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitusttont vend ikka küll
kaotada ikka ei oska ju
Ma ei ole varasemalt kellegile siinses kogukonnas midagi halvasti öelnud ega kellestki halvasti mõelnud ja üleüldiselt olen maru rahulik vend(ehk isegi teatavates situatsioonides liiga rahulik) ja vot nagu polegi teada miks praegustki kodanik KeRRRt-i väljaütlemine mul lihtlabaselt väljendades sita keema ajas, aga seda ta tegi ja ma siis nüüd küsiks kui tohib , et kui "Temake"(Phil nagu aru saan) on tont, siis kes sina oled et siin selliste avaldustega esined? Ja teiseks , et ma olen nõus veel ühe pudeli Jim Beami ära jooma nüüd ja praegu, kui sa suudad mulle ära selgitada, miks rahvusvaheline pokkerieliit sinust midagi kuulnud veel ei ole, küll aga tuntakse isand Phili.
Et siiski teemas(mängurlus.. et nagu üldises plaanis) püsida, siis nendin fakti, et praeguses raskes majanduslikus situatsioonis ei lähe kellegil hästi, isegi mitte kõhutantsijatarist Ines Karu papakesel. Kuidas muidu saaks näiteks selgitada seda , et võrreldes eelmise nädalaga on sel nädalal Parkis jagatavad kartulisalatiportsjonide olnud protsentuaalselt ütleme et viiendiku võrra väiksemad kui eelmisel nädalal jaotatud. Samuti ei tooda salati kõrvale enam mitte tervet viilu leiba , vaid piirdutakse üsnes poole viilu.
Ja nüüd kõik vut-vut vanaemadega Bingot edasi mängima.
Terve..Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
Ma ei ole varasemalt kellegile siinses kogukonnas midagi halvasti öelnud ega kellestki halvasti mõelnud ja üleüldiselt olen maru rahulik vend(ehk isegi teatavates situatsioonides liiga rahulik) ja vot nagu polegi teada miks praegustki kodanik KeRRRt-i väljaütlemine mul lihtlabaselt väljendades sita keema ajas, aga seda ta tegi ja ma siis nüüd küsiks kui tohib , et kui "Temake"(Phil nagu aru saan) on tont, siis kes sina oled et siin selliste avaldustega esined? Ja teiseks , et ma olen nõus veel ühe pudeli Jim Beami ära jooma nüüd ja praegu, kui sa suudad mulle ära selgitada, miks rahvusvaheline pokkerieliit sinust midagi kuulnud veel ei ole, küll aga tuntakse isand Phili.
Et siiski teemas(mängurlus.. et nagu üldises plaanis) püsida, siis nendin fakti, et praeguses raskes majanduslikus situatsioonis ei lähe kellegil hästi, isegi mitte kõhutantsijatarist Ines Karu papakesel. Kuidas muidu saaks näiteks selgitada seda , et võrreldes eelmise nädalaga on sel nädalal Parkis jagatavad kartulisalatiportsjonide olnud protsentuaalselt ütleme et viiendiku võrra väiksemad kui eelmisel nädalal jaotatud. Samuti ei tooda salati kõrvale enam mitte tervet viilu leiba , vaid piirdutakse üsnes poole viilu.
Ja nüüd kõik vut-vut vanaemadega Bingot edasi mängima.
Terve..
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustKeRRRt andis oma postitusega ilmselgelt mõista, et ta oskab kaotada. Ja see on ka kõik mida ta oskab - ehk siis 100% puhas luuser...
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas jazzjansa Vaata postitustHommik!
.......................................
Okei, ei pannud varem seda posti tähele, aga vastan siis praegu.
MA mõtlesin enda postitust sellelt teemalt, et phil, isikuna pokeir laua taga mulle ei meeldi.
Toon tavalise näite.
Kõik teavad, et ta ks parimaid mängijaid ja kõike muud. Aga nt. turniiril olles.
Ta teeb oma raise või taktikalise 3bet või hiigel suure raise ja keegi teine vend callib ära tema tõsted. Mitte nii heade lehtedega, kui temal, aga samas hitib.
Ja showdownis phil hakkab teda sõimama donk'iks, et selliste lehtedega callib raiset vms. Kui sa oled profesionaalne mängija siis sa ei hakka kedagi süüdistama selles, et sa kaotad teatud jaotuse või oled ise halvasti/valesti mänginud. Sellepärast ma postitasin nii, nagu ma postitasin.
Ja rääkides sellest, et kas mina kaotan või mitte. Teen mõlemat ja ei võta hinge seda. Tähtis on, et õpin oma vigadest, mitte ei karju inimese peale, kellel andsin odavalt floppi näha ja ise kukkusin bluffima, et miks ta ei foldi.
Pikk jutt sitt jutt. Võibolla ka arusaamatu, aga proff peaks oskama kaotada.
Kas jalkas kuradi ronalts jookseb torrese juurde, kes on just 4 väravat löönud ja karjub talle näkku, et sa oled sitt, sa lõid varbaga vms.
durrrr for win
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustNagu ma aru saan, siis lihtsalt näiteks cash laudades mängides. Ise mängin 2/5 sendiste blindidega 4 lauda korraga ja aina koguneb neid
Selge. Aga seal holdemi freerolle saab ilma lojaalsuspunktideta mängida?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar