WSOP ME-l järgi 27 mängijat (6494-st). Tuntumatest nimedest on veel mängus Ivey ja Esfandiari.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pokker Internetis
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa ei usu sinu juttu.
Kommentaar
-
Hommik!
Ma ei tea, kas on asi minu kriitikas, igatahes eile sain terve viilu leiba Olympicust. Oh mind vanakest, et ei osanud lisaviilu küsida, ehk oleks isegi toodud. Aga jäägu see mõneks teiseks korraks lahendada ning eks hoian teid asjade seisuga kursis
ps.. Eile toimus mingisugune autoloosimine ka seal Kunderi ja Kreutzwaldi nurgal.. televisoon oli ka kohal ja puha.. Peaaegu et oleks uue neljarattalise sõbraks saanud.. selles mõttes, et jäin loosimisel teiseks , kui nii saab üldse öelda.. ühesõnaga napilt läks mööda must .. aga vähemalt sain telekasse ja mängulises plaanis ei saa ka just kurta, seega täitsa nitševoo õhtu..
Kuulmiseni!Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Algselt postitas erkkik Vaata postitustKui suur on võimalus saada pocketiga flopiga nelik kohe?
Ei viitsi ise otsida ega arvutada.
ma proovin kunagi päeval uuesti
edit. leidsin vist
1088 to 1
Kommentaar
-
Tervist, tahaks teada Triobeti freerolli vastust...?
Küsimust järgmine:
Millise nime all tuntakse pildilolevat 35-aastast Leedu päritolu Austraalia ettevõtjat ning maailmakuulsat pokkerimängijat, kes on muuhulgas ka PokerNewsi omanik? Vihjeks, et vastuses on viis tähte, kõik väikesed. NB. Tegemist on n.ö. "hüüdnime", mitte perekonnanimega!
Kommentaar
-
Algselt postitas ridal Vaata postitustTervist, tahaks teada Triobeti freerolli vastust...?
Küsimust järgmine:
Millise nime all tuntakse pildilolevat 35-aastast Leedu päritolu Austraalia ettevõtjat ning maailmakuulsat pokkerimängijat, kes on muuhulgas ka PokerNewsi omanik? Vihjeks, et vastuses on viis tähte, kõik väikesed. NB. Tegemist on n.ö. "hüüdnime", mitte perekonnanimega!
kui sa ei tea seda meest ja mängid pokkerit, siis palun lõpeta ära enese huvides
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitusttõsiselt nagu?????
kui sa ei tea seda meest ja mängid pokkerit, siis palun lõpeta ära enese huvidesParem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar