Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Siin siis see ericbana poolt vihjatud jutt
Sääsed tänavu ilmselt hordidena ei ründa
Palvetame Odini poole, et see ka vastaks tõele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSiin siis see ericbana poolt vihjatud jutt
Sääsed tänavu ilmselt hordidena ei ründa
Palvetame Odini poole, et see ka vastaks tõele.
passisin üleeestiliselt metsas möödunud suvi.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustVaadates kuidas sääsed laupäeval Haapsalus lahtisest uksest tuppa tungisid, tundub küll, et neid on juba palju. Samas eks maja oli ka lahe kaldal.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustVaadates kuidas sääsed laupäeval Haapsalus lahtisest uksest tuppa tungisid, tundub küll, et neid on juba palju. Samas eks maja oli ka lahe kaldal.
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitusteelmine suvi on ilmselt niigi inimesed ära hellitand, minu mäletamist mööda korra juunis häirisid, pärast ei olnd neid enam eriti näha.
passisin üleeestiliselt metsas möödunud suvi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaljuveeri lahkumispeol on Säärits, aga pole Osilat. Kuulsin juba varem ERR-i töötajate käest, et ka nemad pole kunagi Osilat ja Sääritsat ühes kohas näinud. Kas tegu on ühe ja sama inimesega?
Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaljuveeri lahkumispeol on Säärits, aga pole Osilat. Kuulsin juba varem ERR-i töötajate käest, et ka nemad pole kunagi Osilat ja Sääritsat ühes kohas näinud. Kas tegu on ühe ja sama inimesega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKaljuveeri lahkumispeol on Säärits, aga pole Osilat. Kuulsin juba varem ERR-i töötajate käest, et ka nemad pole kunagi Osilat ja Sääritsat ühes kohas näinud. Kas tegu on ühe ja sama inimesega?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMul tekkis küll küsimusi, aga ma ei tihka neid küsida. Ma lendasin ühekorra Marianne Mikkoga samas lennukis ja ma tõesõna arvasin, et juhtub paratamatu ja lennuk maandub prematuurselt.
Marianne: "NAISED JA LAPSED ENNE!!!"
Ülejäänud: "Ei-ei, korraldame ikka tõmblukumeetodilt väljumise!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar