Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui pühapäeval peale pikka nvd bussid täis ja Tartu mnt 50ndal kilomeetril enam peale ei võeta ja otsustad hääletada Tallinnasse, siis lõpuks ikka mingi viiesajas mööduv lõbus remondimees mahutab sind ära enda tolmusesse tööbussi
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Olen kirjavahetuses Varro Vooglaiuga ja juba teavad netikommentaatorid, et ma olla homoseksuaal. Kokkusattumus?

Kommentaar

Ära sponsoeeri sõda.

Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Mõnikord tahad hirmsasti rääkida, aga pole midagi öelda. Mõnikord on paljugi öelda, aga üldse ei taha rääkida.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui mõtled, et voh nüüd sai hästi ja saada lõputöö juhendajale vaatamiseks ja tuju tõuseb siis võid kindel olla, et peale töö tagasi saamist on tuju sitt.

Kommentaar

oli peaaegu sama. lõputöö juhendaja polnud algusest peale minuga koostööst väga huvitatud kuna see oli talle üsna peale surutud ülesanne. sestap, ütlesin talle lihtsalt teema ja hakkasin kirjutama oma tööd. kui valmis sain, siis saatsin ära. kõik sobib ja oli tip-top. instituudi üks kangekaelsem ja rangeim õppejõud isegi. joppas ühesõnaga.
              forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Even Vaata postitust
                oli peaaegu sama. lõputöö juhendaja polnud algusest peale minuga koostööst väga huvitatud kuna see oli talle üsna peale surutud ülesanne. sestap, ütlesin talle lihtsalt teema ja hakkasin kirjutama oma tööd. kui valmis sain, siis saatsin ära. kõik sobib ja oli tip-top. instituudi üks kangekaelsem ja rangeim õppejõud isegi. joppas ühesõnaga.
                Juhendaja ülesanne ongi sind aidata, kui ta märkuseid ei tee, siis tähendab sa oled tõesti hästi hakkama saanud või teda lihtsalt ei huvita. Viimasel juhul ei pruugi enam "jopata" töö kaitsmisel.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

asi oli selles, et ma ütlesin juhendajale lihtsalt töö pealkirja ja kõik. kirjutasin valmis ilusti, saatsin juhendajele, kelle arvates oli kõik tiptop, mõned iluvead ja kaitsmiskomisjonile polnud samuti mingeid etteheiteid ja märksid veel, et kui see juhendaja arvates oli ok, siis peaks kõik korras olema. kõik kes tlü's kehakultuuri on õppinud, siis marion piisang on kindlasti tuttav nimi.
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Soomlased on väga peened humoristid. Otto sularahaautomaadist raha välja võttes ilutseb kiri Money is coming. Kuna ma olen mingi valemiga eestlane ja ensetmõistevalt veits, törts keevalisem, siis loovutanuks ma sinna ka veel hüüumärgi, et operatsioon veelgi usutavam tunduks.
                    Lisaks võiksid nad uuendada aparaate, et nood töötaksid häälkäskluste peale, siis saaks kasti peale karjuda Show me the money!
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Puugid on sel aastal suuremad ja kiiremad kui eelmisel.

Kommentaar

Me oleme siin mõelnud, et miks FC või JK või kuhu täpselt jalgpalliklubi nimes neid lühendeid panna aga eriti huvitavaks läheks siis kui tuleksid tagasi lühendid nagu eelmisel iseseisvusajal olid nagu alloleval lingil näha saab.. näiteks ÜENÜTO.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                          Me oleme siin mõelnud, et miks FC või JK või kuhu täpselt jalgpalliklubi nimes neid lühendeid panna aga eriti huvitavaks läheks siis kui tuleksid tagasi lühendid nagu eelmisel iseseisvusajal olid nagu alloleval lingil näha saab.. näiteks ÜENÜTO.
                          http://www.webalice.it/claudionicole...%201921-30.htm
                          Narva Puhkekodu oleks lahe. Kuigi see oleks omaaegse Narva jalgpalli pilastamine. Aga kõlaks hästi.

Kommentaar

KS Flora oleks päris lahe, kui Pohlaku ideoloogilisele karskusele mõelda

Kommentaar

Uute tuttavate enda koju sööma kutsumine muutub järjest keerulisemaks. Alustuseks oleks vaja allergia kaarti koos kas oled/ei ole taimetoitlane täidetud lahtriga. Eriti hulluks läheb asi, kui neil tuttavatel veel laps(ed) on.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                                Uute tuttavate enda koju sööma kutsumine muutub järjest keerulisemaks. Alustuseks oleks vaja allergia kaarti koos kas oled/ei ole taimetoitlane täidetud lahtriga. Eriti hulluks läheb asi, kui neil tuttavatel veel laps(ed) on.
                                Sinna vahele mahub ju veel muud klassikalised toiduained, mida ei sööda - sibul, küüslauk, seened, oliivid, paprika, mais, seller, porrulauk ja ma ei tea mida veel
                                308

Kommentaar

Working...
                                X