320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜksinda kodus on 25 aastat vana film. Ma tundsin end korraga hirmus vanana.
Kommentaar
-
Neist tuleb lihtsalt jõuga üle sõita.
Aga mulle meeldivad need vanemad kodanikud, kes bussis seisavad/istuvad täiesti ees ja siis peatusesse jõudes hakkavad karjudes ja sõimates keskmise, või vahest isegi tagumise ukse juurde tormama. Miks kurat tal esimesest uksest ei sobi väljuda?
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustEnne kui ma jõuan bussiuksest välja minna, on sealt juba kaks pensionäri sisse tulnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMiks kurat tal esimesest uksest ei sobi väljuda?You need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustHunger games on saast
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui mingi filmi pealkiri on Mockingjay Part 2, siis polegi midagi oodata. Nad muidu surnuks pole nälginud juba?
Kommentaar
-
Filmide kohta ei oska midagi veel öeldaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Pole miskit ülimat, aga siiski vaadatav ja värki.
Fantastiline Nelik on ikka next-next-next level saast võrreldes Näljamängudega.
Meanwhile
Tegin rekordi ning sõitsin 3 aastat ühtede kojameestega. Viimase 2 nädalaga olid nad aga järsku täiskasutud ning lihtsalt jättis jubedalt tihedalt veetriipe klaasile. Vahetasin eile ära ning vahe oli uskumatult suur, isegi sellega mis nad olid enne täiskasutuks muutumist. Nüüd näeb pimedas vihmaga isegi sõita. Tähelepanek endale, et peaks vist tihedamalt vahetama
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar