Algselt postitas Ericc

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

äkki see minu varikonto :O :OAlgselt postitas Francesco Vaata postitustKuidas sa tead teda? Kuidas sa saad üldse kellegi varikontot teada?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
 - 

See seletaks nii mõndagi.Algselt postitas Ericc Vaata postitustäkki see minu varikonto :O :OSo self aware so full of shit
Kommentaar
 - 

Tekstülesanne sulle. Mina olen Icemani varikonto, icemanil on veel kaks varikontot ja Iceman on ise varikonto, kes on selle konto algne omanik?Algselt postitas elx Vaata postitustOot Francesco oli see kes arvas, et Iceman on varikonto? Muidugi ei saa välistada, et Icemanil on varikontosid, misjuhul võiks ka seda kontot valikuks pidada.So self aware so full of shit
Kommentaar
 - 

Tean ainult pärisnime(aastaid tagasi olime samas foorumis), mida avalikustama ei hakka. Reaalset kontakti ei oma. Varikonto võib aga välistada (vähemalt nii suurejoonelise nagu siin püstitati).Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas keegi seda Icemani päriselt ka teab ja ta ongi selline natuke lihtsake? Mul on tunne, et ta teeb siin vaid peenikest nalja ja saab ise naerda, kuidas kõik siin liimile lähevad.
Kommentaar
 - 

Sa tule teinekord suvepäevadele. Pärast palju lihtsam nägusid ja nimesid kokku viia.Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKas keegi seda Icemani päriselt ka teab ja ta ongi selline natuke lihtsake? Mul on tunne, et ta teeb siin vaid peenikest nalja ja saab ise naerda, kuidas kõik siin liimile lähevad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
 - 

Mina nii kindel poleksAlgselt postitas Shaq Vaata postitustVarikonto võib aga välistadaTHEO HERNANDEZ
Kommentaar
 - 

Facebookis olen täheldanud, et kui mingi tsikk paneb endast sellise suvalise pildi üles, siis kommenteerivad seal alati valdavalt tema sõbrannad.
Ala: "milline kompu!" või "Üü, kui ma oleksin mees..." või "Sa lähed iga aastaga seksikamaks!" või "Sa oled nii (L)(L)(L)!" jne.
Marulahe oleks hakata mehena samamoodi kirjutama, kui näiteks mingi suvaline mees endast uue pildi üles paneb.
Kommentaar
 - 

Endal küll Facebooki pole, aga naise sõnadest, laigivad paljud üksikud mehed mingite poolalasti bimbode pilte Facebookis kogu aeg. Et nagu kui liiga meeleheitel oled vms.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustFacebookis olen täheldanud, et kui mingi tsikk paneb endast sellise suvalise pildi üles, siis kommenteerivad seal alati valdavalt tema sõbrannad.
Ala: "milline kompu!" või "Üü, kui ma oleksin mees..." või "Sa lähed iga aastaga seksikamaks!" või "Sa oled nii (L)(L)(L)!" jne.
Marulahe oleks hakata mehena samamoodi kirjutama, kui näiteks mingi suvaline mees endast uue pildi üles paneb.
Kommentaar
 - 

Siis on vähemalt asja eest laigitud, mitteüksikud seda endale lubada ei saaAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustEndal küll Facebooki pole, aga naise sõnadest, laigivad paljud üksikud mehed mingite poolalasti bimbode pilte Facebookis kogu aeg. Et nagu kui liiga meeleheitel oled vms.

BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

Ükspuha kui suvaline peletis ka pole, garanteeritud, et seal on kommentaar "kaunitar" tema sõbranna poolt.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustFacebookis olen täheldanud, et kui mingi tsikk paneb endast sellise suvalise pildi üles, siis kommenteerivad seal alati valdavalt tema sõbrannad.
Marulahe oleks hakata mehena samamoodi kirjutama, kui näiteks mingi suvaline mees endast uue pildi üles paneb.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar