Ma ei suuda otsustada. Kas see on naljakas või kurb. Nagu konservmais. Nagu konservmais. Kurat, mõtlesingi kuhu budu kadus siin vahepeal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei suuda otsustada. Kas see on naljakas või kurb. Nagu konservmais. Nagu konservmais. Kurat, mõtlesingi kuhu budu kadus siin vahepeal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tglt ei tea, mida budu tegi. Konservmais tundus üsna hea nali.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSain just kohtust nimekirja uue nädala otsustest ja selgub, et üks staarfoorumlane võib täitsa vangi minna...Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustVaadates kes antud menetluses temaga koos süüdistatavad on ning lähtudes asjaolust, et foorumipostituste põhjal pole tegu just Lucky Luciano tüüpi ajuga siis võib üsna veendunult väita, et härra staarfoorumlane kinni ei lähe.
Aga kuhu ta siis kadunud on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46
Samas vaga vesi, sügav põhi.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustandke siis link juba lahendile kui nii avalikult siin räägite!
Ma nüüd ilmselt hakkan omale shokolaadist mütsi otsima, sest ma ei pannud tähele eelmainitud staarfoorumlasele omistatud süüdistust KarS § 201 lg 2 p 1 alusel.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46
Determination, kutid.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustandke siis link juba lahendile kui nii avalikult siin räägite!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pigem säilitaks foorumis selle anonüümsuse, et siin on lihtsalt budu, mitte inimese pärisnimi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKeegi teab, kus budu elab? Tal veoautos kindlasti paak diislit täis ja keegi ei valva. Easy money.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTõestad jälle oma ajupuudulikust.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar