Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Budu sai kolm aastat tingimisi. Vähemalt tuleb ta foorumisse tagasi!
Samas peab ta Luminori liisingule maksma 135 000 eurot. Suht fucked.
Sellega tuleb mingi Avo Viiol vol2 keiss või päriselt maksavad patustanud tööinimesed selliseid summasi tagasi?
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
The Clash UKs võis tunduda rebelina, aga NSVLis oleks nad olnud tavalised süsteemikiitjad-jopskid ehk poliitkorrektne bänd, kes laimas kapitalismi ja kiitis sotsialismi. Miskit sinna Suveniiri ja Apelsini kanti, aga pisut käredama saundiga.
Sattusin täna mingi rändom Mustaka Comarketi juurde (nagu kaardilt selgus, siis Marja comarket), sest oli vaja kiirelt sulli ja nägin automaati. Kohe automaadi kõrval on Olympici sissekäik.
Igatahes. Kui ma asjatasin, siis jooksis kasiinost välja mingi hüsteeriliselt nuttev tüüp, kes kadus teadmata suunas. Kui ma tagasi auto poole kõndisin, siis oli tüüp juba ringiga tagasi kasiino ees, läks automaadi juurde, lasi vist kontoseisu paberkviitungil(jah!) välja, hakkas veel hüsteerilisemalt nutma ja jooksis kasiinosse tagasi.
Ajal, mil valitsusse oli saamas seksuaalvähemuste suhtes kriitiline Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, jälgis Radar kahe kuu jooksul, kuidas kulgeb Baltikumi esimese LGBT-koori teekond tänavusele juubelilaulupeole.
Ma arvasin kogu aeg, et vanasõna "mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale" käib vastupidi, et "mis on lubatud härjale, pole lubatud Jupiterile" - a la, et kui tavajorss võib kiiruse ületamise või promilliga vahele jääda ja maksab lihtsalt trahvi, siis staarid või poliitikud ei saa selliseid lihtrahva eksimusi lubada. Vaatasin ikka järgi
Kommentaar