Algselt postitas plastic'99
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
-
Laupäeval Tartus käivitatud rattaringluse süsteemi vastu on linnaelanikud väga suurt huvi üles näidanud. Tänahommikuse seisuga oli tehtud juba üle 25 000 sõidu ja läbitud kaks tiiru ümber maakera. Linnavalitsuse ja süsteemi tootja jaoks tõi ootamatult kõrge kasutajate huvi kaasa ka terve rida probleeme.
Ka on juba esimesed õnnetused jalgratastega toimunud, valdavalt sõitja ebakaine oleku kohta.
Alkolukk needed
Kommentaar
-
Teema keris tõesti lumehelbekeseks välja.
Mu algne point on ammu kasunud, see et sina seda arvamust ei jaga ei tähenda, et see arvamus loll on.
Oleksid sa kuskil irl öelnud, et pole nii lolli asja ammu kuulnud oleks ju palju lihtsam vastulause öelda. Foorumis kõlas ilmselt selline lause teistmoodi, et mina tean kõike ka see et sa nii arvad on debiilsus.
Paljudes väga rikastes firmades on nii, et kui sina ori ei taha olla leiavad kellegi kes on ja mitte midagi selle vastu teha ei saa, inimlikku palka ei maksta. Mingit moodi tuleks selliseid firmasid nüpeldada on minu arvamus.
Edit: touchpadiga tulevad tähevead sisse ja väga annoying parandada.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTeema keris tõesti lumehelbekeseks välja.
Mu algne point on ammu kasunud, see et sina seda arvamust ei jaga ei tähenda, et see arvamus loll on.
Oleksid sa kuskil irl öelnud, et pole nii lolli asja ammu kuulnud oleks ju palju lihtsam vastulause öelda. Foorumis kõlas ilmselt selline lause teistmoodi, et mina tean kõike ka see et sa nii arvad on debiilsus.
Paljudes väga rikastes firmades on nii, et kui sina ori ei taha olla leiavad kellegi kes on ja mitte midagi selle vastu teha ei saa, inimlikku palka ei maksta. Mingit moodi tuleks selliseid firmasid nüpeldada on minu arvamus.
Edit: touchpadiga tulevad tähevead sisse ja väga annoying parandada.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEt sunnitakse lepingutega nõustuma? Inimesed on ise rumalad ja ei oska rohkem küsida. Jah, kurb, et neid ära kasutatakse, aga see pole päris sama, mis orjade puhul. Ja kui ongi lihtsasti asendus võtta, siis ei väärigi see töö rohkem tasu.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Ühest kohtutoimikust. Ühe suure kooli töötaja läks enda mehest lahku, aga enne seda hakkas saatma sõnumeid (ei vali pooli, aga need on lihtsalt kuradi naljakad):
a. kell 16:46 saatis sõnumi sisuga: „Ole rahulik kui sinu lits järele ei jäta meie korteris käimist
peksan ma ta vaeseomaks mina hakkan nakunii seal varsti elama“
b. kell 10:28 saatis sõnumi sisuga: „Enne sa aru ei sa kui peksan sinu auto küljeklaasit puru
litsil pole korteri asija“
c. tuvastamata kellaajal saatis sõnumi sisuga: „Kui sa raha ei anna panen asija kohtu ka mina
pole süüdi et hoorat litsika meie korteris litsil pole meie korteri asija las ma tulen xxxxxxxx
läheb meie asi veriseks ma nalja ei tee“
d. kell 14:14 saatis sõnumi sisuga: „Arvesta sellega meievahel läheb alles verine kaklus lahti
et hoorat litsika korteris litsil pole meie korteriasija enne sa aru ei sa kui peksan litsil
peal6hki“
e. kell 13:19 saatis sõnumi sisuga: „Oota küll ma teen sinu Axxxxxxxxp6rkuks kui olen
xxxxxxxxx ma nalija ei tee koli parem litsi juurte minema“
f. 24.07.2018.a. kell 11:07 saatis sõnumi sisuga: „Sinu litsipärast läheb meie asi veriseks et sa
veata ta meie korteri sa enne aru ei sa kui auto külieklaasit puru l6hun magamis tua voodi
madratsi ära p6letan ma nalija ei tee küll sa näet miuke ma olen kui tulen korteri“
Siis pani mees enda telefonile naise numbrile blokeeringu, siis hakkas daam enda pojale saatma:
a. 30.09.2018.a. kell 16:33 „tsau mis teed?ma olen varsti xxxxxxxxx ka kui lits meie korteris
hooramist ei jäta loon tati lillaks temal pole meie kodu ja korteriasija kull ta jääb uks kort
mulle vahele ka ma nalija ei tee“
b. 23.10.2018.a. kell 20:46 „Ma varsti xxxxxxxxs ka ma nalja ei tee litsi ma läbi
peksan kui ta eijäta meie korteris käimist ma viha ei pea aga ma pean kohtus ühise vara ära
jagama kui lits meie korteris vahele jääb peksan ta läbi ma nalja ei tee litsil pole meie korteri
asija aga sina pole süüdi et lits hoorab meie korteris las isa hoijab surmani oma telefoni
plokkipeal …“
c. 04.12.2018.a. kell 18:42 „Ok ma lähen varsti xxxxxxxxxkui lits vahele jääb peksa saab kui
ta korteris on“
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustLõi siis ka lõpuks tati lillaks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar