Algselt postitas Markko

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Mu point oli pigem selles, et Lätis ta ei ole nö kallima klassi õlu.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustTavaline õlu, asi pole margis, vaid kõik on enamasti sama hinnaga. Maksin 90 krooni poolese õlle eest. Mu esimene stipp elus oli 80 krooni
Ja kroonidesse ei taha üldse enam midagi arvutada. Kui mina hakkasin kunagi õlut konsumeerima, sain oma lemmiku - Saku Mägra - kätte 7,50-ga308
Kommentaar
 - 

Üldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.
Kommentaar
 - 

Ma võrdlen pigem 2000ga. 5,9 euri baaris vaadiõlu eest on ikka liiast, aktsiis aktsiisiks. Ma ei leidnud kaks nädalat tagasi Berliinis restorki, kus nii kallis õlu oleks.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÜldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
 - 

Üür küll nüüd odav pole. Pool Eesti keskmist palka Tallinnas ja Tartus 2-toalise eest.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÜldiselt Eestis on toidukaubad(sealhulgas alkohol) tõesti meie palgataseme kohta võrdlemisi kallid. Samas on Eestis nt. üür, autokindlustus jne. päris odavad, mistõttu ka toidukaupadel saavad sellised hinnad olla. Kroonidesse asjade ringitõstmine on jabur, sest võrreldes 2010. aastaga on ka palgad sisuliselt kaks korda tõusnud.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
 - 

650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustÜür küll nüüd odav pole. Pool Eesti keskmist palka Tallinnas ja Tartus 2-toalise eest.
Kommentaar
 - 

Kuskohast see 650 tuleb?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.
Kommentaar
 - 

650 eurot kuus on jummala tavaline korteriüür Tallinnas. Maksa juurde veel mingi 200 eurot kommunaale, kuna omanik tahab kõike sinult. Ja maksad 850 eurot kuus. Üsna räme küll.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.
Kommentaar
 - 

Võta Eesti keskmine netos ja siis näed et see 500eur üüri eest on juba pool palka pmst. Ja see on puhtalt üürimakse.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust650€? Ma ei tea, kust sa nii kalli hinna leiad. Ja siis võrdle mõne Lääne-Euroopa pealinna üüriga, kus see on päriselt ka pool nende kuupalgast.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
 - 

ei viitsi midagi proovida. väide, et Eestis on üürihind kallis võrrelduna lääne euroopaga (kui võrrelda võrreldavat) on bs.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustProovi Berliini.
Kommentaar
 - 

Väide, et Eesti üürihinnad pole kõrged võrreldes euroopaga ja lääne euroopaga on lausvale.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustei viitsi midagi proovida. väide, et Eestis on üürihind kallis võrrelduna lääne euroopaga (kui võrrelda võrreldavat) on bs.Dreams cant be buy
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar