Ma ei suuda otsustada. Kas see on naljakas või kurb. Nagu konservmais. Nagu konservmais. Kurat, mõtlesingi kuhu budu kadus siin vahepeal.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Ma tglt ei tea, mida budu tegi. Konservmais tundus üsna hea nali.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei suuda otsustada. Kas see on naljakas või kurb. Nagu konservmais. Nagu konservmais. Kurat, mõtlesingi kuhu budu kadus siin vahepeal.
Kommentaar
 - 

Okei, siis oli ikka naljakas. Kui juba Andrust usuti, usume ka budut.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa tglt ei tea, mida budu tegi. Konservmais tundus üsna hea nali.
Kommentaar
 - 

Vaadates kes antud menetluses temaga koos süüdistatavad on ning lähtudes asjaolust, et foorumipostituste põhjal pole tegu just Lucky Luciano tüüpi ajuga siis võib üsna veendunult väita, et härra staarfoorumlane kinni ei lähe.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSain just kohtust nimekirja uue nädala otsustest ja selgub, et üks staarfoorumlane võib täitsa vangi minna...Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
 - 

Viimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46Algselt postitas hofnar Vaata postitustVaadates kes antud menetluses temaga koos süüdistatavad on ning lähtudes asjaolust, et foorumipostituste põhjal pole tegu just Lucky Luciano tüüpi ajuga siis võib üsna veendunult väita, et härra staarfoorumlane kinni ei lähe.
Aga kuhu ta siis kadunud on?
Kommentaar
 - 

Ma ise pakun eeluurimises, lahendis aga pakuks, et saab klassikalise "mida ei pöörata täitmisele kui...".Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46
Samas vaga vesi, sügav põhi.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
 - 

Täna oli alles istung, lahend ei tule parimal juhul enne 22.05 vms.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustandke siis link juba lahendile kui nii avalikult siin räägite!
Ma nüüd ilmselt hakkan omale shokolaadist mütsi otsima, sest ma ei pannud tähele eelmainitud staarfoorumlasele omistatud süüdistust KarS § 201 lg 2 p 1 alusel.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
 - 

Eeluurimine pole tõesti põhjus foorumist puudumiseks. Mõni aeg tagasi olin yhes FB panustamischatis, kus yks okei must vend käis ka vestlemas, eriti proff oli Filipiinide korvpallis. Profiilipildil oli ilma särgita musklis jõmm. Mingi hetk selgus, et kutt on USAs vangis ja igapäevase vaba aja kasutab panustamistsättimiseksAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViimase tegevuse aeg 06.04.19 22:46
Determination, kutid.
Kommentaar
 - 

Ma pigem säilitaks foorumis selle anonüümsuse, et siin on lihtsalt budu, mitte inimese pärisnimi.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustandke siis link juba lahendile kui nii avalikult siin räägite!
Kommentaar
 - 

ma pigem siis sellest ei oleks üldse rääkinudAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa pigem säilitaks foorumis selle anonüümsuse, et siin on lihtsalt budu, mitte inimese pärisnimi.
 ja sellele viitasingi aga see selleks.

Kommentaar
 - 

Tõestad jälle oma ajupuudulikust.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKeegi teab, kus budu elab? Tal veoautos kindlasti paak diislit täis ja keegi ei valva. Easy money.FC Flora
Kommentaar
 - 

Uskumatult naiivne vend oled.... mine tegele joogaga vms ja leia sisemine tasakaal ausalt.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTõestad jälle oma ajupuudulikust.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar