Algselt postitas Mõnuagent 007

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Seal nüüd selliseid küsimusi pole küll kunagi kohanud nagu sa välja tõid. Huviga ootaks mõnda pilti vms.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKumake.
Kommentaar
 - 

Ma ise ristsõnu ei lahenda, aga tuli ühe nende kirjastajaga veidi jutuks. Tõi toreda näite muutuvast maailmast.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSeal nüüd selliseid küsimusi pole küll kunagi kohanud nagu sa välja tõid. Huviga ootaks mõnda pilti vms.
Kommentaar
 - 

Tõsi, tänud et õigele teele tagasi juhatasidAlgselt postitas StokKell natuke vähe ei ole pederastide piltide jaoks?
Aga ma ise jätkuvalt ei usu seda teemat. Tundub väga pastakst välja imetud... Ise aastaid ajaviiteks ristsõnu lahedanud ja mingeid homoseksuaalseid või seksuaalset orientatsiooni küsivaid küsimusi pole siiani kordagi näinud. Ma ei kujuta ette, mis ristsõnu te seal tööjuures lahendate. Maaja juubeliväljaande esikaant?
Kommentaar
 - 

Ma pole ka homoteemalisi küsimusi ritsõnades kohanud. Kuma omi ma siiski ei lahenda, aga küllap mõnu mõtles jälle uue teema välja.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTõsi, tänud et õigele teele tagasi juhatasid
Aga ma ise jätkuvalt ei usu seda teemat. Tundub väga pastakst välja imetud... Ise aastaid ajaviiteks ristsõnu lahedanud ja mingeid homoseksuaalseid või seksuaalset orientatsiooni küsivaid küsimusi pole siiani kordagi näinud. Ma ei kujuta ette, mis ristsõnu te seal tööjuures lahendate. Maaja juubeliväljaande esikaant?

Kommentaar
 - 

Aga sa päris homoseksuaali oled kohanud?Algselt postitas urmar Vaata postitustMa pole ka homoteemalisi küsimusi ritsõnades kohanud. Kuma omi ma siiski ei lahenda, aga küllap mõnu mõtles jälle uue teema välja.
Kommentaar
 - 

Pedeke oleks päris okei homoristsõnade ajakirja nimiAlgselt postitas Sambaz Vaata postitustAga sa päris homoseksuaali oled kohanud?
Kommentaar
 - 

Mõnu mõtleb teemasid välja. Otsene lause oli see: "Noh... nende meeste ja naiste ja silmarõõmudega me ei ole veel jõudnud tegeleda. Eelmisel aastal astusime selle sammu, et pederasti vastuseks ei tohi olla homoseksuaal ja homoseksuaali/gei vastuseks pederast."Algselt postitas cabron Vaata postitustPedeke oleks päris okei homoristsõnade ajakirja nimi
Kommentaar
 - 

See on hea tähelepanek.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa olen ilmselt vana inimene, aga ristsõnad on tegelikult ägedad asjad.
Kommentaar
 - 

Ma ilmselt olen foorumi kontekstis nagla veel, aga mul on ka siiani haigus, et alati asun lahendama kui pastakas ja ristsõna käepärast. Vahest võiks lihtsalt mõistust rohkem jaguda.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa olen ilmselt vana inimene, aga ristsõnad on tegelikult ägedad asjad.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar