Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMeil on enda ühiskonnas eluaeg olnud vene-eesti vaheline rassism. On keegi meid toetanud? On need samad lumehelbekesed sellele tähelepanu pööranud, kes eile litutasid seal rocca ees? See oli rohkem selline Insta Story piltide tegemise võistlus, et näidata kui äge ma olen ning # kütta mitte mingi teise kultuuriruumi valukoha toetamine. 20% muid rahvuslasi ehk tõesti läksidki sinna mingit tähelepanu juhtima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLäbi ajaloo siiamaani oldud. Miks see nii on? Sellele mina vastata ei oska.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMeie Eesti/Vene probleem on veidi teistsugune, aga ma ei ole kõige õigem inimene sellest täpsemalt rääkima - puudub vastav suhe meie Vene kogukonnaga.
Sellega ei ole reaalselt ju mitte keegi tegelenud? Ja natukene piinlik on vaadata, seda Eesti white trashi, kes läheb Rocca ette, et kuhugi galeriisse saada ning instat vaadates näeb neid samu ,,I cant Breathe,, ,,White silence is Violence,, plakatitega sepikuid instas esinemas ja näitamas kui ägedad nad on ning arusaadavalt oli see suht ka ainus põhjus miks sinna roniti.
Meil ei käi politsei mustanahalisi nüpeldamas ja meie ühiskond on teistsugune. Lihtsalt aetakse taga oma American Dreami ning arvatakse, et kõik, mis toimub seal on õige ja nii peame ka meie tegema. 99%, kes seal eile protestisid neil pole Usa ühiskondlikust korraldusest ju reaalselt õrnaaimugi.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustÄkki neile ei meeldi, et mingi väike käkk, mis läbi ajaloo omajagu Vene impeeriumi koosseisus on olnud, nüüd ühtäkki vaba on? Sest siis nende sünnipärased eelised on kadunud vms. Ja suure emamaa propaganda keevitab muidugi sobivat infot takka? Ehk siis et kui toorelt üldistada, siis tuleneb see konflikt Venemaa imperialismist, mis peab iseenesestmõistetavaks selliste väikeste käkkide endasse neelamise? Vabalt võib olla muidugi liigne lihtsustamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.err.ee/1100637/lotman-an...-kui-rassistid mulle see idee täitsa meeldib.
Mulle ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.err.ee/1100637/lotman-an...-kui-rassistid mulle see idee täitsa meeldib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSul on Tallinnas kaks linnaosa, kus sa võid vales kohas liikudes rahus lõuga saada sellepärast, et sa valest rahvusest oled.
Olen nüüd juba 14 aastat P-Tallinnas elanud, neist 8+ Koplis ja pole kunagi probleeme olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMis linnaosad need sellised on?
Olen nüüd juba 14 aastat P-Tallinnas elanud, neist 8+ Koplis ja pole kunagi probleeme olnud.
Nasfal ilmselt teab mu lemmikbaari, mille kontingent koosneb enamasti venelastest. Käisin seal kümmekond aastat mitu korda nädalas. Mitte ühtegi jama ei tekkinud, aga samas ma näen nii venelane välja pärast Venemaal ülikoolis käimist, et ju peeti omaks.
Kommentaar
-
Lotman räägib õiget juttu. Iga probleemi lahendamiseks on vaja ratsionaalset diskussiooni ja mitte emotsionaalset lahmimist.
Edit. Tallinnas ei ole venelastega ühtegi halba kokkupuudet olnud. Mulle tundub, et ma sulandusin enda vabaaja riietusstiililt kenasti teatud stiili kodanike sekka. See eest Tartus tahtis mingi umbkeelne tüüp mulle ühel pereüritusel pasunasse anda, sest ma nähtavasti naersin vales kohas vms. Fun times.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustLotman räägib õiget juttu. Iga probleemi lahendamiseks on vaja ratsionaalset diskussiooni ja mitte emotsionaalset lahmimist.
Kommentaar
-
Sest mingi 20 aastat tagasi oli essee kolmandast Eestist. Poliitikutel oli savi, nüüd on see siis käes - maainimesed on õnnetud, venelased vihased ja maasikad on ka kallid.
P.S. vabandan, teine Eesti. https://arvamus.postimees.ee/1938665...esti-on-olemas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar