Algselt postitas veltu69
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustnaist tuleb alati kuulata, eriti kui ise ei tee emmigi koduhalduse osas. Mõlemad asjad supervajalikud, eriti kui lojused ka veel kodus.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustOlgem täpsed. Naise sõna tuleb/tasub alati kuulata, isegi siis kui tead kõigest kõike. Õnnelik naine = õnnelik kodu. Seda elementaarset elutarkust peab iga mees teadma. :-Dsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMiks te kuivatist vaimustuses olete, riided tulevad nii lootusetult kortsus välja, et triikimine võtab lõputult aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMiks te kuivatist vaimustuses olete, riided tulevad nii lootusetult kortsus välja, et triikimine võtab lõputult aega.
Aga jah, mul siginesid ka kuivati ja robottolmuimeja ca kaks aastat tagasi perre, provva nõudmisel. Ei saa minagi aru, kuidas enne elu võimalik oli.308
Kommentaar
-
kuivati on epic. endal muidugi 2in1 kombo. ei topi palun riideid paksult täis, siis ei jää ka kortsu.
robottolmuimeja kavas, aga see on see teema mis kohvimasinaga. ei oska lõpuks valida. pealegi kui mingi 700 kulline philipsi mingi 8000 just soetatud, siis veidi retard tunne nüüd kohe peale robot osta. + Koer ja laps jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustkuidas koer koos selle robot tolmuimejaga toimib? on kellelgi kogemust? sest neid krdi karvu ei jaksa kokku pühkida iga päev...
Masinaks Roborock S5 Max (isegi peseb täitsa adekvaatselt). Igast lidarid jms ufo süsteemid peal millega endale su kodust pildi ette manab ja otse hiinlastele saadab
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustTallinnas on väga tihti ülekäiguradadel mõttettu oodata aegsasti auto seisma jäämist. Seda tehes paneb auto sageli tuimalt edasi. Astudes ülekäigurajal ise ette, siis lõpuks jäädakse tavaliselt ka seisma
Kommentaar
-
Mitte nüüd iga päev, aga teatava intervalliga tuleb ette küll olukordi, kus on juhiga silmside olnud ja ta selgelt näeb, et jalakäija oota. Siis ise ootad viisakusest, et vend hakkaks siis pidurdama, et üle lasta. Seda aga ei juhtu... loodab läbi lipsata. Sellistel juhtumitel küll ma teen üsna viimasel hetkel nimme liigutuse justkui astuks rajale, et vend peaks ehmatusest piduripedaali põhja vajutama. Ja siis naeratan talle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar