Rakvere bussijaamas on pidevalt selline kontingent nagu filmitaks siin mingit Mootorsaemõrvade Ida-Viru osa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustSa läksid bussiga Tallinnast Rakverre vaktsineerima?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRakvere bussijaamas on pidevalt selline kontingent nagu filmitaks siin mingit Mootorsaemõrvade Ida-Viru osa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRakvere asub muidu Lääne-Virumaal vōi noh vähemalt asus.
Kommentaar
-
Ajakirjanik on pühendanud terve artikli eesti narkopoliitikale, saamata aru, et KarS § 184 räägib igasugusest suure koguse narkootikumide käitlemisest, sh. omamisest, kuid KarS § 183 väikse koguse omamisest edasiandmise eesmärgil. Ja siis imestab, miks suure koguse käitlejaid rohkem on... Ei ole rohkem, väikse koguse omajaid karistatakse lihtsalt väärteomenetluse raames.
Kommentaar
-
Novot. Tänases ajakirjanduses oli üks lugu, kus ajakirjanik oli potensiaalse kullaaugu äärel, aga ilmselge teema mitte valdamise tõttu oli kokku kirjutatud lihtsalt mingi lugu. Ok, natuke lugu oli, aga õigetele nuppudele vajutades oleks lugu ikka väga vürtsikas tulnud.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustNovot. Tänases ajakirjanduses oli üks lugu, kus ajakirjanik oli potensiaalse kullaaugu äärel, aga ilmselge teema mitte valdamise tõttu oli kokku kirjutatud lihtsalt mingi lugu. Ok, natuke lugu oli, aga õigetele nuppudele vajutades oleks lugu ikka väga vürtsikas tulnud.
Kommentaar
-
Ülikooli ajal jättis üks tsikk mind maha ja ma olin mitu nädalat päris kurb. Nüüd tagantjärele olen õnnelik, et sellise bitchiga koos ei pea elama. Tähelepanek elust enesest - ära liiga kaua nuta kui naine sind maha jätab, anna elule võimalus ja alati tuleb keegi parem!On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustÜlikooli ajal jättis üks tsikk mind maha ja ma olin mitu nädalat päris kurb. Nüüd tagantjärele olen õnnelik, et sellise bitchiga koos ei pea elama. Tähelepanek elust enesest - ära liiga kaua nuta kui naine sind maha jätab, anna elule võimalus ja alati tuleb keegi parem!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKirjutan alla. Ma olin paar kuud päris kurb. Peale seda hakkasin eksi nägema selge kaine pilguga ja sain aru, et breakup oli best thing ever.
Kommentaar
-
kas nad Filmzone'is hangivad filme kuidagi pakettide kaupa-
igatahes vahepeal oli paari nädala jooksul Miles Telleriga vist kolm tükki peaaegu järjest (see Whiplash, kus noor trummar peopesad veriseks harjutab, 2 Night Stand, "Jäneseurus" peategelaste poja surnuks sõitnud noormehe kõrvalosa ja nüüd veel midagi)
mõni kuu tagasi oli umbes sama Amanda Seyfried' filmograafiast - "Kallis John", Love the Coopers ja see Shirley MacLaine'iga film
kindlasti oli veel keegi, keda on näidatud eri filmides enam-vähem järjestikkustel päevadel, vist Rose Byrne
e: Anistonist ei maksa üldse rääkidagi, ta vist ise produtseerib ka ja siis mängib järjest: Dumplin', Kontori jõulupidu, Horrible Bosses I-II, Friends with Money..
Annab muidugi kellegi loomingust kiire ülevaate, aga samas läheb ka veidi tüütuksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLigue 1 Setantast - teise poolaja alguses ilmus ekraaninurka vanusepiirang "12+". See on mingi lumehelbekeste maailma uus tase? Samas ma olin ka lohutamatult kurb, kui Itaalia MM finaalis pennaltega kaotas. Ma olin siis 11.
Kommentaar
-
Algselt postitas Olar Vaata postitustTeooria, et publikut pole ja roppsõnad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar