Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa olin 11 kui Itaalia pennaldega MM finaalis võitis ja ma olin ka lohutamatult kurb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselgelt pole meile kummalegi nii noores eas jalkavaatamine hästi mõjunud. Tea, mis Linnukas 11-aastaselt nägema pidi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLigue 1 Setantast - teise poolaja alguses ilmus ekraaninurka vanusepiirang "12+". See on mingi lumehelbekeste maailma uus tase? Samas ma olin ka lohutamatult kurb, kui Itaalia MM finaalis pennaltega kaotas. Ma olin siis 11.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei tea vana ta on, aga kuna ta suht Inglismaa fänn nagu mulje jäänud ja kohtunikud pole temajaoks väga keegi, siis Maradona god hand või Lampardi latist sisse väravat.
Kommentaar
-
Kas see on ainult Setanta teema? Mul on mingisugused imelikud filmi/sarjakanalid seal ka seda 12+ viskab suvaliste seepide ette. Peast ei oska neid sarju nimetada, aga sellised malbed, et ka imestasin kui pehmoks see asi minna võib. Mina vaatasin 10 aastaselt Kurosawa filme ja Apocalypse Now soome TVst ja keegi ei hoiatanud. Peaks vist kuhugi kaebama minema tagantjärgi!
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKas see on ainult Setanta teema? Mul on mingisugused imelikud filmi/sarjakanalid seal ka seda 12+ viskab suvaliste seepide ette. Peast ei oska neid sarju nimetada, aga sellised malbed, et ka imestasin kui pehmoks see asi minna võib. Mina vaatasin 10 aastaselt Kurosawa filme ja Apocalypse Now soome TVst ja keegi ei hoiatanud. Peaks vist kuhugi kaebama minema tagantjärgi!
Trauma igavene, kaebangi ta nüüd kohtusse“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
No ETV näitas mingit sellist asja enne kella 10t õhtul ja ilma hoiatuseta, jesus fuck
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://index.medium.com/why-the-hyb...l-6f9ff4de1d23
Kui keegi siin veel kedagi buumeriks tahab nimetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kogu see pandeemia on puhas sergeide-andreide, dolce ja versace vandenõu, et kõik mehed hakkaksid kandma stašiku jaašikut - no türa, kuhu perse kohta ma veel selle maski pean panema, kui ma lühkarite ja t-särgiga ringi tillan?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar