Kui auto24s pole autol vin koodi profiilis, siis on ca 90% juhtudel läbisõitu tagasi keritud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui auto24s pole autol vin koodi profiilis, siis on ca 90% juhtudel läbisõitu tagasi keritud.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKui auto24s pole autol vin koodi profiilis, siis on ca 99% juhtudel auto kusagil mingit mändi kallistanud ja seejärel nukataga garaazis "tuuningut" saanud.
Vaatasin eile ühte autot, aasta hea (2008), välimus samuti, läbisõit 130 000, vin puudus. Küsisin härralt vini. Sain selle, kontrollisin esinduses üle ja viimane hooldus oli 1,5 aastat tagasi ja siis näitas odomeeter 349 000. Seal kohal mu huvi kadus. Ma ei viitsi oma aega raisata ühegi auto peale millel on näitu keritud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustAutodel ei kerita mitte läbisõitu, vaid odomeetri näitu. Tehkem see vahe endale selgeks.
Või kellele su smartass´lus oli suunatud?
Edit: mõtlesid mu esimest postitust vist.
Aga odomeetri näidu tagasikerimisega ei kerita auto läbisõitu?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Vastasin jah su esimesele postile.
Jah, odomeetri näidu tagasikerimisega ei kerita auto läbisõitu. Need on kaks täiesti erinevat asja.
Pole see minu välja mõeldud, vaid seda on öelnud Möller auto juhataja ja sarnase vaatega on kõik automüüjad. Seega tasuks tarbijal(auto ostjal) ka see selgeks teha ja mitte vinguda,et näe valetasite,et auto odomeetri näit ei vasta läbisõidule.
Läbisõitu saabki kontrollida esinduses VIN koodi alusel, mõningatel autodel salvestub läbisõit ka kuskile mujale(ala võtmesse).
Aga ma ei taha siin kellegile ära panna, või targutada vms, jäägem siiski tähelepanekute juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo matter how amazing you are at something, there will always be an 8 year old Asian who is better.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui GChrome'is on lahti nii palju tab'e, nii et ainult lehekülje nimede algused paistavad ja Youtube logo kõrval kirendab "Rih..", siis olen ma üks sajast kellel ei tähenda see sugugi ühte jänkistani neeger(pop)lauljatari vaid meie oma kähiseva häälega virtuoos Riho Sibulat .Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Inimestel ei tohiks olla elamises seinad ja lagi valget värvi. Mõni vend võib uduse silmaga arvata, et... pole päris õiges kohas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar