see tv3 uus saade on üle pika aja üks tõsiselt hea formaat. huumorit korralikult.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse

X
- 

Algselt postitas markofkin Vaata postitustHanna-Liina Võsa on Ester Pajusoo reinkarnatsioon.
Nõrk, Porgand, nõrk. Oleks oodanud, et vaatad Kanal2 uut saadet, mis on natuke harivam ja silmaringi laiendav.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Sõltub settingustest, mul on 46.Algselt postitas Shaq Vaata postitustHetkel on 69 lehte tähelepanekuid elust enesest.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
 - 

Shhh... ega mustkunstnike trikke tohi siis nii avalikult paljastada!Algselt postitas zaz Vaata postitustAga mitut 330 ml pudelit Sa oled näinud, mis on triiki täis?

Ja pealegi RBl on jõle raske hinnata- pudel ei paista mitte üks suts läbi...
Kommentaar
 - 

Pidin ise helistama swedi kell 3 päeval, et samuti seda kuulda..Algselt postitas markofkin Vaata postitustSinul, rott, võib tööpäev olla, aga kui eurooplasel on püha, siis ära mölise, pankadevahelised maksed ei toimi. Mis mõttes loogikaflopp, lollakas oled vä?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar