Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • cannuman
    fänn
    • Jun 2004
    • 15044

Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
    Ükskord järjekorras nägin, et kui kliendil kaarti polnud, siis lasi müüja enda oma läbi. win-win olukord
    Ei mäleta, kas see oli Selver või mõni muu kauplus, kus boonust koguda saab.
    mingi hetk oli suur jama sellest. Müüjatel kogunesid väga suured boonused ja omanikele ei meeldinud.

Kommentaar

• budu
      gröönimaa pallur
      • Mar 2004
      • 13500

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
      mingi hetk oli suur jama sellest. Müüjatel kogunesid väga suured boonused ja omanikele ei meeldinud.
      Coopis on see rangelt keelatud. Kui vahele jäävad, siis pidavat suured trahvid olema
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

• baller
        Asjahuviline
        • Aug 2005
        • 465

Ükskõik mis kellaajal poodi minna, on parkla alati autosid täis ja poes järjekorrad.

Kommentaar

• Sambaz
          Eesti koondislane
          • Jan 2015
          • 3695

Algselt postitanud kasutaja baller poolt
          Ükskõik mis kellaajal poodi minna, on parkla alati autosid täis ja poes järjekorrad.
          Tõsi. Ma olen isegi seda mõelnud. Samadel hetkel kui mingi uuringud näitavad, et suhtelises vaesuses elas mullu inimene, kelle kuu ekvivalent-netosissetulek oli väiksem kui 468 eurot, see on ainult üks näide. Ja samadel hetkel see hullumaja, kus ehitatakse keskusi juurde rohkem kui ratsahobusesitta, siis kerge nihe on paigast ära. Arendajad väidavad, et turgu on, ju siis ka on kui ehitatakse. Aga ma siiski ei mõista, kus kuradima karupersest võetakse statistika, et viiendik rahvast elab suhtelisest vaesuses ja samadel hetkel üleühe on kaubanduskeskused täis rahvast ( vähemalt siin pealinnas )

Kommentaar

• _AI_
            Ltn. Schmidti poeg
            • Nov 2005
            • 4716

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
            Tõsi. Ma olen isegi seda mõelnud. Samadel hetkel kui mingi uuringud näitavad, et suhtelises vaesuses elas mullu inimene, kelle kuu ekvivalent-netosissetulek oli väiksem kui 468 eurot, see on ainult üks näide. Ja samadel hetkel see hullumaja, kus ehitatakse keskusi juurde rohkem kui ratsahobusesitta, siis kerge nihe on paigast ära. Arendajad väidavad, et turgu on, ju siis ka on kui ehitatakse. Aga ma siiski ei mõista, kus kuradima karupersest võetakse statistika, et viiendik rahvast elab suhtelisest vaesuses ja samadel hetkel üleühe on kaubanduskeskused täis rahvast ( vähemalt siin pealinnas )
            Sinu viimases kolmes sõnas peitub rohkem kui pool vastusest.
            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

• orbitaaljaam
              Meeskonnaliige
              • Apr 2004
              • 10333

Kui vaja ummikus autos istuda, siis Tesla taga pole väga vigagi.

Kommentaar

• Rudy
                Eesti koondislane
                • Nov 2013
                • 2750

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
                Kui Sa saad lisaks 468 eurole ümbrikupalka või dividende, siis saad poodides vabalt käia. Tõsiselt, ma imestan, et nii paljud inimesed poes praegusel sajandil veel sularahas maksavad, miks nagu?

Kommentaar

• Rein
                  Must puudel
                  • Feb 2005
                  • 12804

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
                  Kui Sa saad lisaks 468 eurole ümbrikupalka või dividende, siis saad poodides vabalt käia. Tõsiselt, ma imestan, et nii paljud inimesed poes praegusel sajandil veel sularahas maksavad, miks nagu?
                  Ei taha küll natsionalistlikult kõlada, aga minu isiklikud tähelepanekud on sellised, et sullis meeldib toidupoes eriti ühel rahvusel maksta. PS! Selleks rahvuseks ei ole eestlane.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Shparkz
                    Eesti koondislane
                    • Apr 2009
                    • 4555

Moldovlased?

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                    Ei taha küll natsionalistlikult kõlada, aga minu isiklikud tähelepanekud on sellised, et sullis meeldib toidupoes eriti ühel rahvusel maksta. PS! Selleks rahvuseks ei ole eestlane.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                      Bradolf Pitler
                      • Jan 2004
                      • 30425

Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
                      Moldovlased?
                      Pärnakad.

Kommentaar

• Gallacher
                        Eesti koondislane
                        • Dec 2008
                        • 3277

10 000 elanikuga Keilasse mahub mingi ime läbi ainuüksi hiigelpoode ära tervelt kaks, lisaks kõikvõimalikele Grossidele, Maximatele jne.

Kommentaar

• Sambaz
                          Eesti koondislane
                          • Jan 2015
                          • 3695

Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
                          10 000 elanikuga Keilasse mahub mingi ime läbi ainuüksi hiigelpoode ära tervelt kaks, lisaks kõikvõimalikele Grossidele, Maximatele jne.

Liiga palju poode?. Kaubakeskusi on palju ja tuleb juurde, ent kaubakeskus on aina enam ka mitmesuguste teenuste pakkuja ja meelahutuskoht, kirjutab Kantar Emori uuringuekspert Kersten Jõgi. Jaekaubandus, Kaubanduskeskus, HoReCa.

Kommentaar

• atleticomadrid
                            Virtuaalne hullumeelsus
                            • Feb 2009
                            • 6195

Mul on kurb tähele panna, et Kerli esineb tuleval suvel kuskil jaanitulel. Minu arust ei ole silmini täis jaaniku publik see, kus ja kellele ta mängima peaks. Või vähemalt nii jäeti kunagi mulle mulje tema loomingu tagamaadest.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Halb ründaja
                              Shola Ameobi
                              • Aug 2005
                              • 2388

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
                              Mul on kurb tähele panna, et Kerli esineb tuleval suvel kuskil jaanitulel. Minu arust ei ole silmini täis jaaniku publik see, kus ja kellele ta mängima peaks. Või vähemalt nii jäeti kunagi mulle mulje tema loomingu tagamaadest.
                              Sorri, aga ma tema muusikas küll mingit erilist kunstilist väärtust ei näe. Tavaline raadiolaks.
                              Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

• Sambaz
                                Eesti koondislane
                                • Jan 2015
                                • 3695

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
                                Tuleb nõustuda sinuga. Ma ise olen samuti arvanud, et Kerli võiks olla nii öelda tegelane, kes ei jälgi mingeid rahavoogusi ega kommertsvärki, aga tee mis sa tahad, arved tuleb makstud saada. Siinkohal ongi pasklik väita, et ainukene eesti artist, kes teeb nö" oma asja" on Tommy Cash. Isegi, kui see muusika skeene mulle peale ei lähe ja ei paneks ka vabatahtlikult peale, pean tunnistama, et ta on ainukene, kes on alati tahtnud seda, mida ta tahab. Ülejäänud kirikukoorides lauljad, Birgitid, Tanjad jne cräpp kaotab sellevõistluse koheselt.

Kommentaar

Töötlen...