Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Eesti vutikoondise mäng on kattevari chemtraili tegemiseks? MIKS MEIE "VABA" MEEDIA SELLEST EI KIRJUTA !? ?!!!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ainult ühe tüübi jaur ju“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Vaatan Esimest Stuudiot ja mõtlen taas - naarikud on segaduses.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Sain just teada, et osades riikides pühitakse peput vasaku käe sõrmedega. Brasiilias olles sain oma väljaheitega lähemalt tuttavaks kuna seal ei tohtinud vetsupaberit potist alla lasta, seega pidi pruunistunud vetsupaberit poti kõrval olevasse prügikasti viskama. Algul tundus veits imelik, aga harjus suht kiiresti ära. Käega pühkimine on küll next level shit.
Äkki peaks proovima järgmine nädal 7-päeva urruka challenge?Kommentaar
-
Kas ilusad tüdrukud käivad ka kakal?Sain just teada, et osades riikides pühitakse peput vasaku käe sõrmedega. Brasiilias olles sain oma väljaheitega lähemalt tuttavaks kuna seal ei tohtinud vetsupaberit potist alla lasta, seega pidi pruunistunud vetsupaberit poti kõrval olevasse prügikasti viskama. Algul tundus veits imelik, aga harjus suht kiiresti ära. Käega pühkimine on küll next level shit.
Äkki peaks proovima järgmine nädal 7-päeva urruka challenge?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar