Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Veits nalja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

A man was riding his Harley along a California beach when suddenly the
    sky clouded above his head and, in a booming voice, the Lord said,
    'Because you have tried to be faithful to me in all ways, I will
    grant you one wish.'

The biker pulled over and said, 'Build a bridge to Hawaii so I can
    ride over anytime I want.'

The Lord said, 'Your request is materialistic, think of the enormous
    challenges for that kind of undertaking; the supports required reaching
    the bottom of the Pacific and the concrete and steel it would
    take! It will nearly exhaust several natural resources. I can do it,
    but it is hard for me to justify your desire for worldly things. Take
    a little more time and think of something that could possibly help
    mankind.'

The biker thought about it for a long time. Finally, he said, 'Lord,
    I wish that I and all men could understand women; I want to know how
    she feels in side, what she' s thinking when she gives me the silent
    treatment, why she cries, what she means when she says nothing's
    wrong, and how I can make a Woman truly happy.'

The Lord replied, 'You want two lanes or four on that bridge?
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

A: Mis siis juhtub kui unepealt pauk lahti läheb?
      B: Paugupealt on uni läinud!!!
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
        Väga hea! Võib-olla läheb ka meie lastelastel sellist abi vaja...

Kommentaar

Tere kõigile!

Mina siin... on ka siit võimalik küberseksi saada???

Kommentaar

Selge... rohkem küsimusi ei ole!!!

Kommentaar

hinnavaatluse foorumlased: Sa ärkad pool tundi enne normaalset ärkamisaega. Viskad kiiruga nurka teki, padja, tormad esimesena arvuti taha. Suure erutusega lülitad sisse arvuti... Su kehast käib läbi õrn kõvakettastardisurin, erutusest lähevad püksid märjaks ning kerkib hõrk piix. Ekraanil jooksevad tähed, numbrid läbisegi... lõpuks - wallpaper koos oma ikoonidega. Suure kiiruga haarad oma niiskesse pihku hiire, noole suunad eksploreri ikoonile ja tambid täie jõuga ... ainult, et avaneks internet.. avaneb. Ekraanile ilmuvad sinise- punased värvid, muutes olemise orgasmilähedaseks. Kostub erutav hõise Su suust. Valgusekiirusel täituvad 2 parooli ja kasutajanime lünka tähtede ja numbritega... Ja logi sisse.... kostub erutav möire, tugitool on läbimärg.. Silm rändab paremasse ülesse nurka... äkitselt kaob sirge rüht, käsi vajub jõuetult laualt. Mis toimub, mis toimub? Miks keegi pole mulle uusi privaatsõnumeid saatnud? Mis toimub? Kiire ülevaade öö jooksul saadud hinnetest masendab veelgi - 1 kuradi facking tropp on mulle negatiivse pannud. Saad aru - MINULE! Mina kes ma olen nii kena, ilus, kõige targem, arvutites kodus. Mu elu on läbi, skoor on rikutud, eales ei saa ma enam HV pidudel vastassugupoolt tundma. Eales ei saa ma koolis ega tööl K -salongis kolleegidele silma vaadata. Mind on häbistatud terve HinnaVaatluse rahva ees. No kuradi tropp, ma alles näitan talle, minule juba negatiivset ei panda! ! ! Elulõpuni saab mind see tropp tundma.

Kommentaar

foorumis txt:
                vedru> kirjutas:
                wtf???? Britney ja kiilakas?
                JediMihkel kirjutas:
                Rõve....Äkki mingi vähk ?
                Totu user kirjutas:
                Ei. Loll naine lihtsalt.
                Herr Kurm kirjutas:
                klapib ta tutiga nüüd

Mina soovitan sulle minna õue (võta see kaart ja vesijahutus kaasa). Vesi joo ära, see mõttetult aeglane kaart anna esimesele vastutulijale. Ja vaata, kui mõnus framerate on õues, kui detailsed on puud ja rohi, vaata lähemalt ja kaugemalt, vaata kui reaalne on heli, kui inimestega räägis ning kui "päris" on elamus, kui mõnele politseinikule jalaga äsad... Kõik nigu päris elus ja sa ei pea üldse muretsema oma kaadrisageduse pärast.

Nii, mul on kaks cx65 mobiili kodus. Ühel on displei puruks, aga muidu funktsioneerib normaalselt. Teisel on displei katki, aga viskab pidevalt pilti taskusse ja gprs ei toimi. Kus oleks võimalik, võimalikult mõistliku hinna eest, panna teise isendi displei esimese isendi katkise displei asemele ?

täpselt nagu minu kass. mingi jookseb ja laamendab, närib susse, maadleb täiega, möllab, siis kui pahandad siis situb ja vahib armsalt ja pärast õhtul tuleb poeb küljealla

esimene: Egas tsikli puhul pole lube tarviski,
                kes see ikka kätte saab... icon_biggrin.gif
                teine. Ega jah on päris raske tsiklimeest kuskilt puu/auto/maja küljest kätte saada

läägi definitsioon maakeeli oleks pildi hangumine või viivitus,ehk tunned et raud ei vea võimsuselt välja.Kui selline olukord on harv ,siis saab hakkama ,kuid kui see lääg muutub tihedamaks ,siis hakkab see pikapeale häirima tekitades mängijas depressiooni ja ägedaid tundepuhanguid milles reeglina ropud sõnad ,halvimal juhul kineskoobi või muu lähedal oleva tehnika kasutuskõlbmatuks muutmine või hävitamine.Pikema aja jooksul võib mängumees oodata külla endale paari sõpra valgetes kitlites ,kes talle sõbralikult uue pikkade käistega särgi kingivad ,mille kinnituskohad seljapeal.
                See oli kõige süngem süšee ja ma loodan et ema mulle sireeni järgi ei kutsu.

ahjaa, ehk keegi teab mingit proget millega neid teha saab. tean, et on olemas, aga lenini kogutud teosed kukkusid pähe ja enam ei mäleta

Viimane postitaja sa vaata jah enda jalgevahe j2rgi 2kki lejad kommi ja luts,luts

Kommentaar

Hiiumaa on šokeeritud vargusest, Tallinna linnavalitsus manitseb saarele reisijaid ettevaatusele:
                  http://www.delfi.ee/news/paevauudise...hp?id=16550683

Kommentaar

Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Okeiiiii... lähme teisele katsele... vahepeal sain ise endaga hakkama...

Kommentaar

Küsimus: "Milline on kodu-tehtud šampus?"
                        Vastus: "Mees joob viina ja naine sisiseb kõrval."
                        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

George Bush ja Vladimir Putin pistetakse sügavkülma. Aastal 2040 äratatakse mõlemad ellu.

Putin võtab laualt ajalehe ja hakkab kõva häälega naerma.

Bush imestab, mis lahti, haarab ajalehe endale ja teeb suured silmad. Pealkiri ütleb: "USA-s on kommunism".

Kuni Putin irvitab, võtab Bush teise ajalehe, pistab veel kõvema häälega naerma ja kargab mööda tuba ringi.

Putin ei usu, et miski saaks veel naljakam olla kui kommunistlik USA, ja rabab lehe Bushi käest endale. Pealkirja näinud, saab ta peaaegu rabanduse: "Rahutused Eesti–Hiina piiril".
                          www.basic.ee - kvaliteetne arvutilaud & lisavarustus

Kommentaar

Algselt postitas nataly87 Vaata postitust
                            Pealkirja näinud, saab ta peaaegu rabanduse: "Rahutused Eesti–Hiina piiril".
                            Kas laienenud on Hiina või Eesti?
                            ...ei teagi kumb see naljakam oleks.

Kommentaar

Eesti, ikka Eesti.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                                Kas laienenud on Hiina või Eesti?
                                ...ei teagi kumb see naljakam oleks.
                                See anekdoot on vist pärit kuskilt aprillist/maist. Nii, et muidugi on Eesti laienenud.
                                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                                Algselt postitas taku*
                                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Working...
                                X