Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sa oled aasta kõige ebastabiilsem kodanik. "Inter võidab kolm tiitlit vs tavaline printerihala"
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Ma ei imesta, kui tõesti oli tal endal numbrid meeles...Mul nt on vist igaveseks jäänud meelde kuidas Trezeguet lõi 2002 MMil palli Taani vastu latti, mis põrkas täpselt väravajoone ette, aga valele poole kahjuks ja milline pettumus näol Trezeguelt´l oli peale lööki. Arvatavasti tänu sellele saigi minust Trezeguet fänn, kuna mul oli siiralt kahju temast...
Ja see kuidas Henry 26. minutil punase kaardi sai Urugay vastu on ka sama värskelt meeles nagu oleks see alles eile juhtunud.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
häid trolle on mitu. Martin on arvatavasti Eesti jalgpalli teemades mõne hea visanud. siis Cannuman feat. Mõnuagent - Forzelius oli väga hea. aga selle aasta au läheb arvatavasti Maarekule Roma ja Lazio teemade kokkutõstmise eest. see oli nii hea, et nõrgema kavaga tüübid ei händlind ära ja tegid suusad.
häid trolle on mitu. Martin on arvatavasti Eesti jalgpalli teemades mõne hea visanud. siis Cannuman feat. Mõnuagent - Forzelius oli väga hea. aga selle aasta au läheb arvatavasti Maarekule Roma ja Lazio teemade kokkutõstmise eest. see oli nii hea, et nõrgema kavaga tüübid ei händlind ära ja tegid suusad.
Valus troll oled. Ära kutsu kurja välja.
Sai solgiämbri peakorraldajast lahti ja sina nüüd siin pläägutad
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
teen ettepaneku anda välja auhind: aasta parim ränt - vello oli väga pettunud tottsi tiitlilootuste purunemisel, aga mitte sama pettunud, kui Nohikule jõudis kohale, et city mikihiirekarikat 2012 ei saa.
siiski sa panid mulle ära - nutan , sest jalkufännid nagu Mask oskavad kasutada Googlit, ja sealt uudiseid kopi pasteda aafrika foorumisse, samas ise jalgpallist mitte munnigi teades. Vastupidiselt nt. vincentile, kes vaatab isegi Manu U16 mänge kui võimalik ja tänu sellele omab OMA ISIKLIKKU arvamust, mille vastu iga töll nii kergelt tõugata ei saa. Mask aga käib mööda googlit, kirjutab otsingusse aafrika + jalgpall ja kopeerib saadud tulemused foorumisse laiali ja järsku on ta aafrika jalgpalli spetsialist??? WTF??? Ma võin ka Zimbabwe liiga tulemusi ja mängu kokkuvõtteid ümberkirjutama hakata eesti keelde, ega ma sellepärast mingi spets pole, äärmisel juhul inglise-eesti tõlk!
kas count valis ennemuiste vincenti parimaks postitajaks ka?
Kommentaar