Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Mask
    Allez l'OM
    • Nov 2007
    • 15866

Algselt postitanud kasutaja F.Totti poolt
    Nõmedaim postitus: Mask, kes võttis sõna Roma Ultrate kohapealt.

Ei mäleta, et oleks midagi sellist teinud.

Kommentaar

• atleticomadrid
      Virtuaalne hullumeelsus
      • Feb 2009
      • 6195

Algselt postitanud kasutaja Mask poolt

Ei mäleta, et oleks midagi sellist teinud.
      Now now, its not nice to lie....

Leitav hoiatuste ja bännide teemast : LOL! Ma vean kihla ,et meie foorumi Roma ultrad (jutumärkides) pole kamba peale ühelgi klubi mängul ise staadionil kohal käinud.

Käisid statal ära ja arvad , et oled ainuke, kes nüüd võib jalgpalli koha pealt suu avada?
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Francesco
        Don Giallorossi
        • Apr 2008
        • 2603

Mask kuule, peale selle et sa silmnähtavalt oled kõige idiootsem ja arvatavasti ka kõige koledam inimene siin foorumis, on sul veel mäluga ka probleeme? No tule teavas appi kuidas ühel inimesel lihtsalt ei joppa üldse kohe. Jumal, sa näed, aga miks sa ei mürista?
        So self aware so full of shit

Kommentaar

• atleticomadrid
          Virtuaalne hullumeelsus
          • Feb 2009
          • 6195

"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

• Mask
            Allez l'OM
            • Nov 2007
            • 15866

Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
            Now now, its not nice to lie....

Leitav hoiatuste ja bännide teemast : LOL! Ma vean kihla ,et meie foorumi Roma ultrad (jutumärkides) pole kamba peale ühelgi klubi mängul ise staadionil kohal käinud.

Käisid statal ära ja arvad , et oled ainuke, kes nüüd võib jalgpalli koha pealt suu avada?
            Technically not, kuna foorumis lihtsalt räuskavad Roma fännid ei ole ultrad. Üldiselt võiks ennem ikka mõistetega kursi viia, kui end nendega hüüdma hakata. Aga päikest teile kallid Roma ultrafännid.

Edit: Ma kahjuks Francesco postitusi ei näe aga arvatavasti seal peale labase räuskamise nagunii midagi ei tule.

Kommentaar

• Francesco
              Don Giallorossi
              • Apr 2008
              • 2603

Edit: Ma kahjuks Francesco postitusi ei näe aga arvatavasti seal peale labase räuskamise nagunii midagi ei tule.
              ÕNNEKS, sinu jaoks ÕNNEKS ikka.
              So self aware so full of shit

Kommentaar

• atleticomadrid
                Virtuaalne hullumeelsus
                • Feb 2009
                • 6195

Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
                Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!

Kommentaar

• Mask
                  Allez l'OM
                  • Nov 2007
                  • 15866

Organiseeritud fännirühmitus a.k. a Ultras eesti kontekstis oleks ka pisut idiootlik või mis? Kogume Romad kokku ja marsivad laule lauldes Tallinnast Romasse? Ei maksa sõnal sabast haarata Maskikarneval.
                  Roma Ultratele edu ja jaksu nii siin kui sealpool euroopat ! Forza Curva Sud !!!
                  See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.

Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.

Kommentaar

• cannuman
                    fänn
                    • Jun 2004
                    • 15044

See, et siin foorumis mõned kuntslikult ja punnitatult (nii vähemalt mulle tundub) oma lemmikklubi linnarivaale verbaalselt ja labaselt sõimavad ei tee neist ultraid.

Selle marsivad Tallinnast Roma lausega tabad naelapea pihta, et ega Eestis elades sa ei saagi ju mõne välismaa klubi ultrafänn olla. Oled lihtne toetaja.
                    ma olen alati olnud lihtnepoiss. Sams ka Põhivendade rühmituse auväärt liige. Kõik klapib.

Kommentaar

• atleticomadrid
                      Virtuaalne hullumeelsus
                      • Feb 2009
                      • 6195

Su jutt on nii elav, et sa peaksid vist mõnes suusafoorumis ilma tegema.
                      Lihtne toetaja ? Lihtne toetaja oled sa oma õele kui ta lõpukirjandit kirjutab. See siin on jalgpallifänlus ! ! !

Kommentaar

• Mask
                        Allez l'OM
                        • Nov 2007
                        • 15866

Su jutt on nii elav, et sa peaksid vist mõnes suusafoorumis ilma tegema.
                        Lihtne toetaja ? Lihtne toetaja oled sa oma õele kui ta lõpukirjandit kirjutab. See siin on jalgpallifänlus ! ! !
                        Oota aga mis siis fänni ja toetaja vahe on?

Kommentaar

• taku*
                          d-day
                          • Feb 2004
                          • 9678

ulmelised inimesed

Kommentaar

• Mask
                            Allez l'OM
                            • Nov 2007
                            • 15866

Ma täna tasapisi listi tehes just mõtlesin, et taku on vaikseks jäänud, et ei saagi tema poolt hääletada.

Kommentaar

• ke$ha
                              Professionaal
                              • Aug 2011
                              • 410

soovitan kõigil enne hääletamist läbi lugeda teema 'ma ei ole trool'
                              Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

• Rein
                                Must puudel
                                • Feb 2005
                                • 12804

Ma täna tasapisi listi tehes just mõtlesin, et taku on vaikseks jäänud, et ei saagi tema poolt hääletada.
                                Võttis naise omale, seksib ja sööb vaheldumisi.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Töötlen...