Selles jalgpallifoorumis tundub idiootide kogumi % siiski väiksem olevat, kui Venemaal.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Teie "kiiksud"
Collapse
X
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustAndeks, aga vabatahtlikult Feispukiga liitununa oma privaatsuse pärast halada... Tõsiselt räägid?
tõsiselt räägin. ja saan aru asja irooniast. põhimõtteliselt on mulle vaja üht linki, kus öeldakse, et need appid ei varasta mult rohkem, kui fesar iseenesest ja ma saan edasi liikuda.
Kommentaar
-
Ja kuidas ilutulestik selles süüdi on, et presidendi kõne sellisel kellaajal on? Pigem tuleb vaadata presidendi kantselei poole, et miks presidendi kõne jätkuvalt sellisel kellaajal on kus mõni üksik ainult vaatab. Isegi vaataks, kui ainult nii lollil kellaaajal poleks.
Koduloomade kohta niipalju, et lihtsalt üks õhtu tuleb ära kannatada, ja loomaomanikud peaksid tegema selle võimalikult valutuks võttes nad siseruumidesse.
Kommentaar
-
Rakveres lasti näiteks turuplatsil kõlaritest presidendi kõnet. Turuplats, siis üks peamisi kogunemispaiku rakverlastel aastavahetuse vastu võtmiseks. Mitte, et keegi kõnele siis oluliselt tähelepanu pööraks (või seda ka teha saaks, kui kõik ümberringi paugutavad). Endalgi kipub kõne kuulmata jääma, sel ajal ikka kuskil väljas. Ning kordus kipub sinna auku jääma, kus seis veel kõike muud kui selline, et kuulaks miskit diipi sõnumit.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustteatud määral samasse rubriiki - muusikafail peab olema arvutis korrektselt pealkirjastatud (kujul "esitaja-sidekriips-loo nimi"), täpselt niisamuti ka folder, kui on tegu plaadiga. samas see, mis folderi sees, on ükskõik.
ja filmifailid käivad suurtähtedega.
Kommentaar
-
Euro 2008 väravaid meeldib mulle vaadata Franz Ferdinandi saatel. " Take me out " ofcourse."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar