Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teie "kiiksud"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Selles jalgpallifoorumis tundub idiootide kogumi % siiski väiksem olevat, kui Venemaal.
    Last edited by optiums; 06.01.12, 18:43. Põhjus: zelee pani mõtlema :)

Kommentaar

Kuhu alla sa ennast paigutad?

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
        Kas Liverpool on haigus?
        Jah jah jah

Kommentaar

ma ei julge fesaris liituda ühegi appiga(kuigi alguses mingile pasale panin isegi I agree vms). kardan, et varastatakse mu privaatsust. nüüd tahtsin grantlandis kommida, aga ei julge.

on kellelgi ajakirjanduslikku uurimust, kui tõsine probleem see 'jah' sõna nende appidega on?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Andeks, aga vabatahtlikult Feispukiga liitununa oma privaatsuse pärast halada... Tõsiselt räägid?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
              Andeks, aga vabatahtlikult Feispukiga liitununa oma privaatsuse pärast halada... Tõsiselt räägid?
              andeks, jäi tõesti see disclaimer - kõik antifesari pässid tulevad nüüd tõestama, kui antifesar nad on - panemata.

tõsiselt räägin. ja saan aru asja irooniast. põhimõtteliselt on mulle vaja üht linki, kus öeldakse, et need appid ei varasta mult rohkem, kui fesar iseenesest ja ma saan edasi liikuda.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Mul sama seis, millegipärast väldin äppe nagu tuld

Kommentaar

Antifesar on pisut palju öeldud, päss ehk isegi pädeb, aga humoorikas on asi ikkagi. Hüva seegi, et ise asja jaburust adud.

Kommentaar

ma vihkan ilutulestikku.
                    Olen ilmselt ainuke eestlane keda huvitab, mida president oma kõnes räägib. Aga no ei saa kuulata kui akna taga käib räige paukutamine. Ja seda mitte ainult kõne ajal vaid juba kaks tundi enne seda.
                    Koerad ajate ka hulluks nii.

Kommentaar

Ja kuidas ilutulestik selles süüdi on, et presidendi kõne sellisel kellaajal on? Pigem tuleb vaadata presidendi kantselei poole, et miks presidendi kõne jätkuvalt sellisel kellaajal on kus mõni üksik ainult vaatab. Isegi vaataks, kui ainult nii lollil kellaaajal poleks.
                      Koduloomade kohta niipalju, et lihtsalt üks õhtu tuleb ära kannatada, ja loomaomanikud peaksid tegema selle võimalikult valutuks võttes nad siseruumidesse.

Kommentaar

Rakveres lasti näiteks turuplatsil kõlaritest presidendi kõnet. Turuplats, siis üks peamisi kogunemispaiku rakverlastel aastavahetuse vastu võtmiseks. Mitte, et keegi kõnele siis oluliselt tähelepanu pööraks (või seda ka teha saaks, kui kõik ümberringi paugutavad). Endalgi kipub kõne kuulmata jääma, sel ajal ikka kuskil väljas. Ning kordus kipub sinna auku jääma, kus seis veel kõike muud kui selline, et kuulaks miskit diipi sõnumit.

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                          teatud määral samasse rubriiki - muusikafail peab olema arvutis korrektselt pealkirjastatud (kujul "esitaja-sidekriips-loo nimi"), täpselt niisamuti ka folder, kui on tegu plaadiga. samas see, mis folderi sees, on ükskõik.
                          ja filmifailid käivad suurtähtedega.
                          "Täämba Õdagu praadimi kunna" laulunimed on väikse tähega. Ma kahtlustan bändi poolset ajunikkumist.
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Euro 2008 väravaid meeldib mulle vaadata Franz Ferdinandi saatel. " Take me out " ofcourse.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Ma dipin paar korda seda teekotikest kuuma vee sisse. Kui vee värv vahetub, on tee valmis! Kas ma olen millestki ilma jäänud?

Kommentaar

Mustikamuffini maitseline tee nõustub sinuga.

Kommentaar

Working...
                                X