Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Minu Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

“Small minds discuss people. Average minds discuss events. Great minds discuss ideas.” (-unknown)Mis iganes see ka tähendama peaks.

Kommentaar

Mina tinutasin alates neljapäeva õhtust eilse lõunani ühel kaunil metsaveerel asuvas palkmajakeses. Ja reede hommikul olid meil ka mõttetalgud. Nende talgute käigus sai mõeldud niipalju asju välja, et nüüd on pea huippu tühi.
      Või on see ära joodud alkoholist, mis ääri-veeri organismist ära hakkab minema.
      Ühesõnaga, Minu Eesti my ass
      Või oleks pidanud pohmelli teemasse postitama, mõtleme veel...
      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
        Mina tinutasin alates neljapäeva õhtust eilse lõunani ühel kaunil metsaveerel asuvas palkmajakeses. Ja reede hommikul olid meil ka mõttetalgud. Nende talgute käigus sai mõeldud niipalju asju välja, et nüüd on pea huippu tühi.
        Või on see ära joodud alkoholist, mis ääri-veeri organismist ära hakkab minema.
        Ühesõnaga, Minu Eesti my ass
        Või oleks pidanud pohmelli teemasse postitama, mõtleme veel...
        Hea näha, et foorumis lausa säärast intelligentsust esineb.
        Ise lõin Minu Eestil kaasa ja parastajatest hoolimata ei kahetse.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mina kaasa ei löönud, sest olen end ilmselgelt üle töötanud ja tahtsin magada hommikul. Ei õnnestunud, sest naabrivello hakkas kell 7 tümmi kuulama ja mingite pihvidega kilkama. Talguliste üle ei parasta ja nüüd teen tööd edasi.

Kommentaar

Möirgavale Möldrile.
            Pool seltskonnast, kellega käisin nädalavahetust pidamas, käis ka selsamusel mõttekojas. Istusid ja kuulasid ca neli tundi. See info ja mulje, millega nad tagasi tulid kinnitas mulle, et need tunnid jõe ääres kala püüdes, olid mulle kindlasti kasulikumad. Kas ka riigile, ei oska vastata. Kuid probleemi püstitus, miks bussipeatused on nii pika vahemaa tagant ning miks Swedbanki panagaautomaat tihti katki on?jne jne
            jaa,et sellistele probleemidele lahendust leida on ilmtingimata vaja korraldada üleriigiline mõttetalg.
            ... lausa säärast intelligentsi...
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
              Kuid probleemi püstitus, miks bussipeatused on nii pika vahemaa tagant ning miks Swedbanki panagaautomaat tihti katki on?jne jne
              jaa,et sellistele probleemidele lahendust leida on ilmtingimata vaja korraldada üleriigiline mõttetalg.
              ... lausa säärast intelligentsi...
              Ei mitte midagi ei ole tarvis. Me ju elame riigis kus kõik probleemid mis inimestele olulised, lahenevad nagu iseenesest. Targad poliitikud ja ajakirjanikud juba teavad, mis on õige, oskavad lihtsaid inimesi õigesti suunata.
              Mõttetalgud on nendele kuradi kisakõridele, kes kunagi millegagi rahul pole. Ikka usalda oma vallajuhti ja peaministrit - küll nemad teevad kui õigeks peavad.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                Mulle meeldis tohutult see tädi, kes AK videolindile jäi ja rahvustelevisioonis tõsimeeli arvas, et valimisõiguse võiksid sada vaid need, kellel on IQ üle 120.. selle peale küsisin endaga koos olnud inimesetl, et miks küll inimestele meeldib ennast rahvustelevisioonis nii lolliks teha?
                Seda tädi ei näinud, aga sinu jutu järgi tundub lihtsalt tudisev tädike, kes tegi just IQ testi, sai 121 ja tahab end teistest väga palju targemini tunda. Iseenesest mingite mõnnade piirangute(kõrgharidus, vabamüürlane jne) panemine pole üldse paha idee.

Kommentaar

mõttetalgud olid väga nunnud. iseenesest võiks need, kes kohal ei käinud ja sõbra vahendusel mõnda lolli mõtet kuulsid, vabalt vait olla. algusest peale oli teada, et tekib miljon lolli mõtet, persetäis normaalseid mõtteid ja heal juhul mõni supermõte. mida muud te faking eeldasite?

ma ütleks isegi, et need, kes üritusel erilist mõtet ei näinud, ei saa kuigi jämedad porgandid olla. inimesed tulid ilusa eesmärgiga kokku, mis selles halba on? mis on laulupeo mõte? või õllejoomise mõte? elu mõte? idioodid..
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                    mõttetalgud olid väga nunnud. iseenesest võiks need, kes kohal ei käinud ja sõbra vahendusel mõnda lolli mõtet kuulsid, vabalt vait olla. algusest peale oli teada, et tekib miljon lolli mõtet, persetäis normaalseid mõtteid ja heal juhul mõni supermõte. mida muud te faking eeldasite?

ma ütleks isegi, et need, kes üritusel erilist mõtet ei näinud, ei saa kuigi jämedad porgandid olla. inimesed tulid ilusa eesmärgiga kokku, mis selles halba on? mis on laulupeo mõte? või õllejoomise mõte? elu mõte? idioodid..
                    mis sulle nii hinge läks, et nõnda teravalt kohe?
                    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                      mis sulle nii hinge läks, et nõnda teravalt kohe?
                      postituses mida sa tsiteerisid on see ausaltöeldes juba kirjas

Kommentaar

postituses mida sa tsiteerisid on see ausaltöeldes juba kirjas
                        sealt ma loen välja et need inimesed kes ei tee seda mis sulle meeldib on idioodid. jah, ma olen ka idioot!
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                          sealt ma loen välja et need inimesed kes ei tee seda mis sulle meeldib on idioodid. jah, ma olen ka idioot!
                          seal ei olnud see tegelikult kirjas, aga kui sa sellest aru ei saanud siis..

Kommentaar

'
                            Mis mõte on sellisel haukumisel?
                            Mitu head mõtet sa siis kuulsid? Oleks hea meel näha siis mõnda supermõtet, nagu mainisid. On siis selle miljoni lolli mõtte ja persetäie normaalse hulgas ka mõni selline? Eks jaga haukumise asemel neid superideid ka meie hulgas, et saaksime oma skepsist vähendada.

Kui ajakirjanduses peetakse hirmus lahedaks mõtteks ettepanekut stiilis "sebime Gatesi naise rahadega Saaremale IT-lahenduse" ja nii edasi, siis ma kahjuks ei suuda asjal erilist mõtet näha, õigupoolest mõtet sellest, et mingil konkreetsel päeval peaks nagu inimesed kokku mõtteid vahetama ajada.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

seal ei olnud see tegelikult kirjas, aga kui sa sellest aru ei saanud siis..
                              kuidas nii...sina käisid ja sulle meeldis, see järel käskisid neil vait olla, kes ei käinud ja kellel teine arvamust asjast on, mis sinu arvamusega ei ühti. Lõpuks panid üheselt paika-idioodid.
                              Tegelikult oli üritus ühiskondlikult rindel kasulik, inimesed tulid kokku said arutada, oma ideid pakkuda, huvitavaid mõttekäike kuulda, aga asja kasumlikkust on veel raske hinnata. Idee tahab ka teostust, mis oma korda nõuab raha. Ja kui raha ei tule asjale taha, siis ei saa ka asja sellest. Loodan südamest et mõni super idee ka välja käidi või siis sada head ideed, mis elu siin riigis tagasi reele lükkavad.
                              AILTON

Kommentaar

seletan hästi lihtsalt:
                                tegemist oli igati tervitatava initsiatiiviga, seda juba idee poolest materdada on lihtne, kuid nõme. kui ühtki supermõtet üle kogu riigi ei tekkinud, siis ei ole sellest mitte midagi halba. mingi hunnik riigi kodanikest kanaliseeris oma energiat mõne tunni jooksul positiivselt ilusa eesmärgi nimel. ja ma ei saa aru, miks ajakirjandus ja kommentaariumid on täis hala ja kriitikat. üritust sai vabalt ignoreerida ja mulle ei mahu pähe kuidas see nii mastaapselt on inimeste perset torkinud. "niikuinii ei muutu midagi" on minu arust idiotismi väljendav seisukoht ja selle juurde ma ka jään.

selles mõttekojas, kus ma olin, ei tekkinud ühtegi supermõtet aga siiski mitu normaalset mõtet, millest midagi tehakse ilmselt ka teoks. üks punt läheb kuhugi mingit haisvat vetikat merest välja riisuma, kellegil oli idee noorte perede ja pensionäride kokkuviimiseks lastehoidmise teemal, keegi mõtles välja kuidas tunnustada korteriühistu aktiivikuid, plaaniti asutada üks kodukandiselts, tähistada kleepekaga meelelahutusasutused, kuhu lubatakse koertega jne. asjad mis ei muuda maailma aga teevad meie ümbrust natuke paremaks. mõistan vabalt, kui see on paljudele pohh, aga mis selles nii faking halba on, ei saa ma tõesti aru. selle eest saitegi. ma arvan et teema on ammendatud.

Kommentaar

Working...
                                X