Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordiviktoriin!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Travis Chalmer ?
    iHala Madrid !

Kommentaar

Ei ole .

Kommentaar

Shaun White

Kommentaar

Õigus Dannar!

Kommentaar

Ok, jääme teemasse. Ühe kuulsa Ameerika teleseriaali (väga hea telesarja) peategelast kehastanud mees oli ka nooruses väga kuulus rulataja. Niivõrd kuulus, et tema ja Tony Hawk olid kaks esimest rulatajat, kes said omaenda nimelise Airwalk jaltsimudeli. Mis sarjaga tegu, mis näitleja nimi ja kolmanda klauslina link selles sarjas tegelaskuju eksnaist mängiva näitlejanna playboypiltidele!

Kommentaar

My Name Is Earl
              Jason Lee
              noh ja 'Jaime Pressly Playboy' olete niikuinii juba ise millalgi guugeldanud. kui ei, siis mul on tunne, et Dannar on seda juba vähemalt korda üks teinud ja võib õpetada.

[onu Jason näitab oma sõiduoskusi muide natuke ka sellises sümpaatses filmis nagu Mumford, vbolla mõnes teiseski]

a kui siin Dannar sidus sporti ja filmi, siis ma teen sama muusikaga. kui NBA mängijate muusikalised katsetused on enamasti parimal juhul keskpärased või halvemal juhul puhas sõnnik (tere, Shaq), siis üks mees on produtsendina teinud ka kaks sellist lugu, mida Nas on pidanud oma albumil avaldamise vääriliseks. Kes?
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Chris Webber

Kommentaar

pingopongo.

kuigi ma lähen nüüd ära, keegi teine võib Dannariga mängima jääda.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kes on kergejõustiku järjest võitude rekordi omanik , ( 122 ) võitu järjest ? Mis nimi ,riik ja ala.
                    iHala Madrid !

Kommentaar

Edwin Moses, USA, 400M tõkejooks.

Kommentaar

õige!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Kes on maailma esimene 24h hobuse küljes peaalaspidi rippunud inimene ?
                          iHala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas Peeretav draakon Vaata postitust
                            Kes on maailma esimene 24h hobuse küljes peaalaspidi rippunud inimene ?
                            Chuck Norris?

Kommentaar

mhmh , lugupeetud homer , võite nüüd esitada uue küsimuse !
                              iHala Madrid !

Kommentaar

Kuna keegi küsimust ei pane panen ise, Miks kujunes Pariisi olümpia grossijooks väga dramaatiliseks?

Kommentaar

Working...
                                X