Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordiviktoriin!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kadri on õde ja Keete on ema.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
      õige

aga selgusetuks jäi kes on kes, Rauli me võime muidugi arvata Tervitused siitpoolt Raulile
      Kadri on kolmikõde ja Keete nende kolme ema.

Kommentaar

korrekt

andke tuld

EDIT: Ma võin boonusena juurde panna ühe küssi, et millise meeskonnala Eesti koondisesse on kuulunud minu vend ja millisesse isa (isa küll ENSV koondusesse)?

Kommentaar

Kellest on jutt?

On osalenud filmides:
          That's It, That's All
          DC MTN.LAB 1.5
          Billabong - Lines
          DC MTN.LAB

Sponsorid on Redbull ja Bluebird wax jt.

'01-'02 hooajal võitis ühe FISi etapi. Ala jätan praegu ütlemata.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
            Kellest on jutt?

On osalenud filmides:
            That's It, That's All
            DC MTN.LAB 1.5
            Billabong - Lines
            DC MTN.LAB

Sponsorid on Redbull ja Bluebird wax jt.

'01-'02 hooajal võitis ühe FISi etapi. Ala jätan praegu ütlemata.
            ilmselt peaks see olema lumelaudur Travis Rice

Kommentaar

Täiesti õige!

Kommentaar

Olin laisk ja otsisin kaks küssi (kui kellegi suurt tööd kuritarvita, vabandan, aga need on head küssid ) ja kes tahab võib eelmisel lehel olnud boonusküssile kah vastata

1. Jalgpalli MM-võistluste finaalmängudes on kokku kaotajana platsilt pidanud lahkuma üheksa riigi koondised. Enim kordi – neli – on see saatus tabanud sakslasi ja ühe korra nii prantslasi kui rootslasi. Kaks finaalikaotust on aga kogunisti kuue riigi arvel. Nimeta neist vähemalt viis.

2. Millisest spordialast on jutt? Kuigi rahvusvaheline alaliit (ingliskeelne lühend ICF) asutati juba 19. jaanuaril 1924, kuulus see ala esimest korda olümpiamängude kavva 1972. aastal Münchenis. Järgnes 20-aastane vaheaeg ent seejärel on alates 1992. aasta Barcelona mängudest on sel alal alati olümpiamedaleid jagatud. Kahel esimesel korral oli kavas üks ala naistele ja kaks meestele, alates 1996. aastast lisandus meestele veel üks ala. 2004. aastal Ateenas võistles 82 sportlast - 63 meest ja 19 naist.

edit - täpsustasin esimest küssi

Kommentaar

Olin laisk ja otsisin kaks küssi (kui kellegi suurt tööd kuritarvita, vabandan, aga need on head küssid ) ja kes tahab võib eelmisel lehel olnud boonusküssile kah vastata

1. Jalgpalli MM-võistluste finaalmängudes on kokku kaotajana platsilt pidanud lahkuma kaheksa riigi koondised. Enim kordi – neli – on see saatus tabanud sakslasi, üks kord rootslasi. Kaks finaalikaotust on aga kogunisti kuue riigi arvel. Nimeta neist vähemalt viis.

2. Millisest spordialast on jutt? Kuigi rahvusvaheline alaliit (ingliskeelne lühend ICF) asutati juba 19. jaanuaril 1924, kuulus see ala esimest korda olümpiamängude kavva 1972. aastal Münchenis. Järgnes 20-aastane vaheaeg ent seejärel on alates 1992. aasta Barcelona mängudest on sel alal alati olümpiamedaleid jagatud. Kahel esimesel korral oli kavas üks ala naistele ja kaks meestele, alates 1996. aastast lisandus meestele veel üks ala. 2004. aastal Ateenas võistles 82 sportlast - 63 meest ja 19 naist.
                  Kanuusõudmine. ja Argentina, Itaalia, Tšehhoslovakkia, Holland, Ungari, Brasiilia

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    Kanuuslaalom. ja Argentina, Itaalia, Tšehhoslovakkia, Holland, Ungari, Brasiilia
                    brillu! kuigi kanuuslaalomit vist nimetatakse amelikult kärestikuslaalomiks. aga vahet pole

Kommentaar

brillu! kuigi kanuuslaalomit vist nimetatakse amelikult kärestikuslaalomiks. aga vahet pole
                      ma parandasin ära!

Kommentaar

ma parandasin ära!
                        tubli tubli

anna küss ja midagi lihtsat palun

Kommentaar

http://www.ishkur.com/sports/olympicmoments03.jpg miks on see pilt oluline ja mis siin siis täpsemalt toimub, millal toimub ja kes on need sportlased?

Kommentaar

Toimub autasustamine ja võideldakse rassismi vastu. Ei mäleta enam täpselt.

Kommentaar

http://www.ishkur.com/sports/olympicmoments03.jpg miks on see pilt oluline ja mis siin siis täpsemalt toimub?
                              krt ma olen lugenud selle kohta, aga ei mäleta täpselt... kas seal ei olnd mingi teema, et need tüübid toetasid mustade pantrite (Marthin Luther Kingi) liikumist ja nende vastu sooritatud vägivalda. ja selle protestiks tõstsid nad OMi medalitseremoonial rusika musta nahkkindaga. igavene kammajaaa sellest tuli ja kas nad ei saanud isegi mingit võistluskeeldu... juhtus see kuskil 70ndate algul vist.

EDIT: juhtus see siiski aastal 68 Mexico City's ja oli tõesti mustade pantrite liikumisega seotud.
                              Tommie Smith and John Carlos, 1st and 3rd in the 200m respectively, showed their solidarity for the movement on the medal podium while the anthum played. In addition to the fists and the gloves, they also wore no shoes to protest black poverty, and beads around their necks to protest lynching. Within hours, they were stripped of their medals and sent home. IOC President Avery Brundage (and noted white supremacist...he's one of the dorks that awarded Berlin the '36 Games) said of the decision: "They violated one of the basic principles of the Olympic Games: that politics play no part whatsoever in them."

Kommentaar

krt ma olen lugenud selle kohta, aga ei mäleta täpselt... kas seal ei olnd mingi teema, et need tüübid toetasid mustade pantrite (Marthin Luther Kingi) liikumist ja nende vastu sooritatud vägivalda. ja selle protestiks tõstsid nad OMi medalitseremoonial rusika musta nahkkindaga. igavene kammajaaa sellest tuli ja kas nad ei saanud isegi mingit võistluskeeldu... juhtus see kuskil 70ndate algul vist.
                                Põhimõtteliselt jah, öelge aast ja distants (kergekas) ja loeme õigeks.

Kommentaar

Working...
                                X