Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiviktoriin!
Collapse
X
-
nope, tema puhul aitas see ikka sooritusele kaasa, nagu mina olen aru saanudAlgselt postitas dannar Vaata postitusthüppas pärast võidukatset tagasi üle lati?
Kommentaar
-
STARDIPAKUD!!!Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustnope.
vihjeks nii palju, et ta kasutas midagi, mis pole reeglitega senini keelatud. seda eriti mujalt kui kergejõustikustaadionilt ei leia
Kommentaar
-
yesAlgselt postitas dannar Vaata postitustSee viimane vihje andis otsa kätte
ma millegipärast ei uskunud, et see küss nii keeruliseks osutub 
aga anna tuld
Kommentaar
-
see oli vist sellepärast, et tal oli HIV ja nad kartsid teda puutudes ka HIVi saada. nüüd peab ainult riigi meelde tuletama/välja otsimaAlgselt postitas dannar Vaata postitustOeh, mis riigi korppallurid keeldusid Earvin Magic Johnsoni vastu mängimast?
Kommentaar
-
Ei, nad keeldusid sellepärast, et nad kartsid kaotadaAlgselt postitas meesmuiste Vaata postitustsee oli vist sellepärast, et tal oli HIV ja nad kartsid teda puutudes ka HIVi saada. nüüd peab ainult riigi meelde tuletama/välja otsima
muidugi HIV
Kommentaar
-
Tropid olid tal IRL peas, aga selle üle lati tagasi mõtlesin ma ise väljaAlgselt postitas rainer44 Vaata postitustsee kõrgushüppaja oli kyll kahtlane vend, tropid kõrvas stardipakkudelt ja pärast võidukat katset veel tagasi üle lati kh
Kommentaar
-
Austraalia.Algselt postitas dannar Vaata postitustOeh, mis riigi korppallurid keeldusid Earvin Magic Johnsoni vastu mängimast?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar