Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
You need people who score goals, that's how you win games.Kommentaar
-
Kas metallplaadi käes hoidmise pärast peab olema relvaluba? Või rattaluba? Kas seda võib kanda hommikuti ja õhtuti, kui ma olen Leedukas?
Ma ei tea..Kommentaar
-
Mina aga tean. Nimelt:
Relvaseaduse 13. ptk. § 89. Metallplaatide käes hoidmine.
Käesolevast seadusest ja selle alusel antud õigusaktidest kinnipidamise üle järelevalvet teostama volitatud ametiisikul ei ole õigus:
1) hoida käes metallplaati, mille koguraskus ületab kehamassiindeksi korrutist konstant G-ga.
2) hoida käes metallplaati, kus lisandite(sh vask(Cu), tsink(Zn) ja nikkel(Ni)) protsentuaalne sisaldus ületab metallplaatidele ÜRO poolt ettenähtud sisalduse kvooti 2 mahuühiku võrra.
Allikas: Riigi TeatajaKommentaar
-
Ei peaks eriti rumal küsimus olema, kui keelatud on sellised asjad nagu teleskoop nuiad jne. Mis reaalselt on ka lihstalt metall kaikad kuskilt tellingutelt . Keelatud on omada ka pesapallikurikat, kui just kinnast kaasas pole ja sa ei suuda veenda kedagi et sa kannad neid koos kaasas et sporti teha jne. Aga kui kuulivest veel ei lähe mingite "relvade" alla, siis on ju igati nunnu...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpicKommentaar
-
Nii, jätkan samat teemat ja küsimus selline:Nii, üliõpilastele küsimus, et mis siis saab kui mingi aine lõpetamata jääb semestris... TÜ kodukal oli et siis saab maha võtta ennast kui on vähem kui 10% toimunud, a nüüd on rohkem ja ma see semester ei suuda seda ainet kindlasti lõpetada... Kas siis lihtsalt jäävad need ainepunktid saamata ja jääbki nii või mis?
Ma võtsin vabaaine (pole õppekavas) ja jätsin sellel pooleli ning ei saanud arvestust. Kas ma pean selle ikkagi kunagi ära tegema, et bakat kätte saada või võib see niisama ka jääda ?Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kuidas Youtube'is saab lisada similar video vms? Abrahami - Miski on lilla-le http://www.youtube.com/watch?v=vB8hx7kgcDs oleks ju paslik lisada Gogol Bordello - Start Wearing Purple - http://www.youtube.com/watch?v=sM1Ahn0OsjoKommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar