Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Tean küll, et said vanema winampiga tööle, aga soovitan ikkagi vanale heale winampile head alternatiivi: Quintessential Player. Uuele winampile eelistan seda kindlasti.Kommentaar
-
-
Igapäevapangandus>deebetkaart>vajutad selle kaardi numbri peale>tingimuste muutmineKommentaar
-
Kommentaar
-
Aga nii huvi pärast küsin - miks te veel Swedis olete? Ainuke põhjus mis saab olla on see, kui nende ATM on teie kodu seinas, millegi targema peale ma hetkel veel ei tule, kuid harige mind, kas asi on mingites rahvusvahelistes ülekannetes millest ma ei tea? Või tegelikult, ärge parem harige, see on hoopis teine teema ja ei kuulu siia.BVB - VaprusKommentaar
-
-
1. jaanuarist 2011 jõustub keskkonnaministri pakendi tagatisraha suurust reguleeriva määruse muudatus, mille kohaselt kehtestatakse A-tähisega ühekordse kasutusega kuni pooleliitrise mahuga plastpudeli pandi suuruseks senise 50 sendi asemel 0,03 eurot ja B-tähisega plastist, C-tähisega metallist, D-tähisega klaasist ühekordse kasutusega pakendi ning klaasist korduskasutusega pakendi senise 1 krooni asemel 0,06 eurot.Kommentaar
-
Kus siis olema peaks? Rahvaliidu pangas või?Aga nii huvi pärast küsin - miks te veel Swedis olete? Ainuke põhjus mis saab olla on see, kui nende ATM on teie kodu seinas, millegi targema peale ma hetkel veel ei tule, kuid harige mind, kas asi on mingites rahvusvahelistes ülekannetes millest ma ei tea? Või tegelikult, ärge parem harige, see on hoopis teine teema ja ei kuulu siia.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar