Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustEga siis jäägi muud üle, kui pead küsima mida nad asemele tahavad või mis trahvisummaks on. Vangi sind kindlasti ei panda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kelonaator Vaata postitustOskab öelda keegi kui pikad järjekorrad spordiarstile hetlel olla võivad`?
Kõige lihtsam soovitus, helistada soovitud spordiarstile!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Kelonaator Vaata postitustOskab öelda keegi kui pikad järjekorrad spordiarstile hetlel olla võivad`?
Edit: Audentesesse
Kommentaar
-
Mul on selline küsimus, et mille kuradi pärast läks Suarez LIVERPOOLI ??????????????????????????????????????????????????
No vot minu mõistus seda kinni ei võta, mitmed konkurentsivõimelisemadki klubid olid temast huvitatud ja jutt käis suurematestki summadest. Ja nüüd järsku selline otsus ????? Absoluutselt ei mõista.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMul on selline küsimus, et mille kuradi pärast läks Suarez LIVERPOOLI ??????????????????????????????????????????????????
No vot minu mõistus seda kinni ei võta, mitmed konkurentsivõimelisemadki klubid olid temast huvitatud ja jutt käis suurematestki summadest. Ja nüüd järsku selline otsus ????? Absoluutselt ei mõista.
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKuulge, kui alaealine jookseks täis peaga mendi eest ära ? Palju trahv on ?
parimal juhul 1 kuu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar