Algselt postitas Scooter
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas keegi eesti keele spetsialist saaks appi tulla? Õunal on ühes otsas karvane osa ja teises osas selline jäik osa. Et kuidas ametlikult nende osade nimed on? Me suutsime tööl mõelda välja ainult õunavars või -roots ja õunaklits.
PS: Googledada "Õuna joonis" ei tulnud ühtegi mõistlikku vastet
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas keegi eesti keele spetsialist saaks appi tulla? Õunal on ühes otsas karvane osa ja teises osas selline jäik osa. Et kuidas ametlikult nende osade nimed on? Me suutsime tööl mõelda välja ainult õunavars või -roots ja õunaklits.(sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas keegi eesti keele spetsialist saaks appi tulla? Õunal on ühes otsas karvane osa ja teises osas selline jäik osa. Et kuidas ametlikult nende osade nimed on? Me suutsime tööl mõelda välja ainult õunavars või -roots ja õunaklits.
PS: Googledada "Õuna joonis" ei tulnud ühtegi mõistlikku vastet
Õunasaba peaks olema ok.
Teise otsa kohta ei oska ma küll mingit nime meelde tuletada.
PS! Kui teada saad , siis karju ka siin seda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKeeleküsimus ka minul. Kuidas on korrektne tekst :kas "Mälestame Sind 99-l sünniaastapäeval" või "Mälestame Sind 99. sünniaastapäeval"?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmiks iga YT video kõrval on suggestion'ina katy perry-fireworks? tra. hirmsate lugude teema na.
Muide päris iga loo juures ei ole, kui on mingi originaal videoga seotud (sama esitaja v sama kategooria vms) "Featured video" siis näitab seda seotud videot.
Kommentaar
-
Krt küll no, proovisin igasuguste firefox Fast Video Downloaderite ja Downloadhelperitega, aga ei saa seda videot kätte siit http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=3380, millegi pärast tõmmates tuleb alati alla 1KB suurune fail, mis ei mängi. Oskab keegi öelda kuidas see kätte saada?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas Janinho Vaata postitustKrt küll no, proovisin igasuguste firefox Fast Video Downloaderite ja Downloadhelperitega, aga ei saa seda videot kätte siit http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=3380, millegi pärast tõmmates tuleb alati alla 1KB suurune fail, mis ei mängi. Oskab keegi öelda kuidas see kätte saada?
Here you are.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar