Kuidas ma kodus arvuti taga istudes saan testida, kas mu krediitkaart ja parool toimib. Mingit tehingut kusagil teha ei taha hetkel, lihtsalt testida kas parool õige.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustParem klikk "save target as"?(eri brauserites eri nimega see, aga alati on parem klikk ja Operas on "Save linked content as" )
Oskab keegi aidata?Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTahaks ka teada ühte lugu. Lugu on sõnadega ja seal figureerivad kitarr, basskitarr ja trummid. Lugu ei lasta või lastakse raadiost üliharva. Andke tuld .
Rebimis katse ei tulnud paraku välja aga ürita ikka edasi, teinekord ehk tuleb midagi humoorikat ka
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas ma kodus arvuti taga istudes saan testida, kas mu krediitkaart ja parool toimib. Mingit tehingut kusagil teha ei taha hetkel, lihtsalt testida kas parool õige.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga kui ma kusagil internetis sellega maksan, siis küsib ju ka pin-i, ei?
Kaardi taga on 3 kohaline number ja seda küsitakse makse kinnitamisel.
Edit- pinni ei küsita.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKuidas saab Alma kohukese reklaamis olla kassidel lehm pojaks? wtf?
Seega jääb vastus andmata.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKaardi taga on 3 kohaline number ja seda küsitakse makse kinnitamisel.
Edit- pinni ei küsita.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui ma leian maast Vasja krediitkaardi, siis mis takistab mul tema raha eest endale netist head ja paremat ostmast?
Aga see on jah just see põhjus, miks ma krediitkaarti tavalise deebeti asemel ei kasuta (nagu paljudel see kombeks on). Muide, kui tahad lihtsalt internetist osta, siis on palju targem hakata SEB-i kliendiks ja kasutada sealset virtuaalset krediitkaarti - teed kaardi täpselt selle summa peale, mida ostuks vaja läheb ja pole karta, et keegi kunagi su kaardi andmeid sinu tahte vastaselt kasutaks.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKuidas saab Alma kohukese reklaamis olla kassidel lehm pojaks? wtf?
Kommentaar
-
Algselt postitas metsaline Vaata postitustKas Justin Bieber teeb muusikat?
Kommentaar
-
Ei ole küll Alma reklaamiga kursis, aga seda võin öelda, et lehm ei saa kuidagi pojaks olla, küll aga tütreks. Loodetavasti heaks tütreks, kui ta ei taha lastekodusse tagasi sattuda, kust ilmsed kassid ta üles korjasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas kyps Vaata postitustKuidas saab Barnie reklaamis karu lennukiga sõita ja samal ajal inimkeeles laulda? Lihtne, tegu on multifilmiga.
Ei ole küll Alma reklaamiga kursis, aga seda võin öelda, et lehm ei saa kuidagi pojaks olla, küll aga tütreks. Loodetavasti heaks tütreks, kui ta ei taha lastekodusse tagasi sattuda, kust ilmsed kassid ta üles korjasid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar