juba palusin :P ei aita.. no tegelt. olen juba päeva otsa bioloogia eksamiks õppinud ja tõesti ei ole vaimset isu teha.. äkki keegi, kellel otsingumootorid sõbraks on, leiavad midagi kohe vägagi kiiresti.. just seepärast..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustPalju plekid mulle? Ärin sulle oma töö Christian Vieri'st ära
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustmingit head universaalset videolõikamis proget?308
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmis laul on viasat sporti prantsuse liiga promoklipis? sõnad lähevad: tonight tonight we're gonna make it happen. ja muhe tümm on taustaks
ps - vannist tõusva neegritädi piibri eest ei ole vaja eraldi tänadaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Hallo!
Kas keegi ehk äkki oskab mind aidata sellises küsimuses: kas ja kustkohast on võimalik omandada legaalsel teel (või kui väga käsi väänata, siis ka kuidagi muudmoodi) helikandjat (CD või nii, vinüülid ega kassetid ei lähe paraku) ansambli Fix loominguga?
Sama asi ka filmide Ukuaru ja Indrek kohta (VHS ei ole samuti lemmik)...
Kommentaar
-
Tegelikult peaks vist juba tegema uue teema 'Mis laul oli/kas keegi sebiks selle mp3', et tõelised abivajajad rohkem löögile pääseks....
...aga olgu siis veel seekord: Mis laul kõlas eile staadionil, kui Sevilla karika kätte sai? Ja ma ei pea silmas seda eminemi vms, mis enne seda mängis?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustqueen - we are the champions
siit kuuled ka, kohe kui karikas pea kohal. mis see on mis see on?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsee vä? alguses on just selline tekst. või siis mingi kaver sellest
ps - vannist tõusva neegritädi piibri eest ei ole vaja eraldi tänada
vannist tõusva neegritädi piibri ees aga taandus huvi loo vastu
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustHallo!
Kas keegi ehk äkki oskab mind aidata sellises küsimuses: kas ja kustkohast on võimalik omandada legaalsel teel (või kui väga käsi väänata, siis ka kuidagi muudmoodi) helikandjat (CD või nii, vinüülid ega kassetid ei lähe paraku) ansambli Fix loominguga?
Sama asi ka filmide Ukuaru ja Indrek kohta (VHS ei ole samuti lemmik)...
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustHallo!
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustMa ei taha küll spämmida, aga kuna ajaliseltki on võimalused vähe piiratud, siis lükkaks igaks juhuks uuele lehele (nende sätete, mis mul on, põhjal vähemalt) ka. Aitäh.
Kas Eesti ansambel Fix?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar