Üldjuhul on siin ikka peast selged inimesed (mõningate eranditega ofkoors). Sa oled valesse seltskonda ära eksinud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustÜldjuhul on siin ikka peast selged inimesed (mõningate eranditega ofkoors). Sa oled valesse seltskonda ära eksinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
Soovitage mingi teine.
Kommentaar
-
Mul on näiteks selline link välja pakkuda: http://foorum.soccernet.ee/login.php...5862685c442fa1. Klikkida võiks kõik need, kes siin viimased kolm lehekülge lametsenud on. Off-topic ei ole ka päris prügikast, lisaks kandub see laga siit tihti ka teistesse teemadesse edasi. Kui on ületamatu vajadus niisama üksteise kallal klähvida, siis kasutage msn-i või midagi. Cheers.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKui nendel rate.ee piltidel oled kõik ikka sina, siis sa oled nii pikkade juustega kui ka selle rõveda läikiva peaga rõve.
Hoia oma kuradi mokk edasipidi maas, tatikas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ek Vaata postitustpmst olete keskmiselt hea teema p***e keeranud
aganojah, targem lõpetab, ja seekord olen mina see kes paneb omalt osalt punkti. Seeya.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustPirates of the Carribean main theme. Lisaks on Tiesto - He's a Pirate ja üldiselt saad aru, et tegu piraatide soundtrackiga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar